Cursus thuiswerken: In-company training

Volg samen met collega’s de cursus thuiswerken en leer effectief samenwerken op afstand

Meest populaire 1-daagse cursus thuiswerken van Nederland

Anno 2022 heeft het thuiswerken definitief zijn intrede gedaan bij veel grote én kleine organisaties. Zijn jullie als team nog zoekende naar de juiste werkwijze op afstand? Maak dan kennis met de in-company cursus thuiswerken. Wij geven een op maat gemaakte cursus volledig afgestemd op jullie wensen en vragen en uiteraard ook bij jullie op locatie. Net zo makkelijk!

1 DAG

een inspirerende dag van 09:00 tot 16:00 uur, bij jullie op locatie

MET JE COLLEGA’S

deelname met collega’s zodat jullie gezamenlijk kunnen streven naar slimmer werken

BESTE CURSUS

3 jaar op rij uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland”

MAATWERK

volledig toegespitst op jullie team, organisatie en doelstellingen

SCORE: 9,2

behaald in het afgelopen jaar, meer dan 5000 beoordelingen in totaal

Een cursus thuiswerken is geschikt voor jullie als…

 • ZELF GEEN REGIE HEBBEN

  Thuiswerken zorgt ervoor dat collega’s en leidinggevenden niet altijd op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden. Het gevolg is dat jullie overlopen met taken, omdat het lastig is om zelf de regie in handen te houden.

 • ONVOLDOENDE FOCUS EN CONCENTRATIE

  Gefocust blijven is een uitdaging. Werk- en privézaken lopen in elkaar over en de concentratie is op dat moment ver te zoeken.

 • GEEN GRENZEN AANGEVEN

  Jullie vinden het lastig om te communiceren wat wel of niet haalbaar is. Jullie zeggen liever geen nee en pakken alles met beide handen aan. Het gevolg is dat jullie overlopen in werkzaamheden.

 • RESULTAATGERICHT WERKEN IS EEN UITDAGING

  Jullie zijn niet altijd op de hoogte van planningen en taken van collega’s. Resultaatgericht werken op afstand ervaren jullie als lastig, omdat het overzicht ontbreekt.

 • ONLINE VERGADEREN IS EEN DAGTAAK GEWORDEN

  Online meetings zijn een dagtaak geworden. Jullie vergaderen veel om op de hoogte te blijven van elkaar en om vragen te beantwoorden. Knopen worden niet doorgehakt en acties worden niet uitgezet.

 • GEEN JUISTE BALANS TUSSEN WERK EN PRIVÉ

  Werk- en privézaken lopen in elkaar over. Jullie vinden het lastig om beiden los van elkaar te zien. Concentratie is daardoor ver te zoeken.

 • GROTE PROJECTEN WORDEN UITGESTELD

  Door ad-hoc klusjes, online meetings en korte vragen van collega’s komen jullie niet toe aan grote projecten en belangrijke opdrachten. Jullie krijgen een onrustig gevoel en ervaren veel stress.

 • COLLEGIALITEIT EN KLANTVRIENDELIJKHEID

  De relatie met collega’s en klanten vinden jullie ontzettend belangrijk, maar er is niet altijd ruimte om elkaar goed op weg te helpen door de hoeveelheid taken. Jullie vinden het lastig om daar een goede balans in te vinden.

Wat zijn de voordelen van thuiswerken?

Anno 2022 heeft het thuiswerken bij veel organisaties definitief zijn intrede gedaan. Het werk werd plotseling verplaatst van kantoor naar huis. We moesten snel schakelen en processen werden anders ingeregeld. Voor veel organisaties een volledig onbekend terrein. Kantoor was de plek waar het werk altijd moest gebeuren. Maar is dit ook zo? Het noodzakelijke thuiswerken heeft namelijk ook veel ogen geopend. Zowel grote als kleine organisaties hebben het thuiswerken omarmd. Zo blijkt dat werknemers meer productiviteit en creativiteit ervaren, wanneer ze de dag zelf kunnen invullen. De flexibiliteit van thuiswerken geeft werknemers namelijk een gevoel van vrijheid, vertrouwen en voldoening.

Toch is het niet voor iedereen even makkelijk. Het samenwerken op afstand heeft soms zijn uitdagingen en werk en privé lopen vaak door elkaar heen. Een goede bereikbaarheid en een duidelijke communicatie blijkt een grotere uitdaging en nog niet eerder is het zo belangrijk geworden om de juiste verwachtingen te managen bij klanten, collega’s en leidinggevenden. Het werken op afstand vraagt om een efficiëntere manier van communiceren en samenwerken, zodat alsnog dezelfde output behaald wordt.

Daarom hebben wij deze in-company cursus thuiswerken in het leven geroepen. Neem samen met je collega’s deel aan de cursus en krijg de nieuwste methodes en technieken aangereikt om de thuiswerkdag zo efficiënt mogelijk in te delen.

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse thuiswerken training bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in-company cursus thuiswerken samen met je collega’s, bij jullie op locatie. 

Dit zijn de voordelen van een in-company cursus thuiswerken:

RUST IN JE HOOFD

Door een realistische planning creëer je meer rust in je hoofd en ervaar je minder stress

LEGE INBOX

Streef naar een lege inbox door een goed georganiseerde planning en duidelijke communicatie, om onnodig mailverkeer te voorkomen

GOEDE SAMENWERKING

Blijf op afstand goed communiceren met collega’s en leidinggevenden, zodat dit de samenwerking niet in de weg staat

WERK-PRIVÉ BALANS

Door de juiste balans te vinden tussen werk en privé houdt je voldoende energie over op de juiste momenten

FOCUS OP KWALITEIT

Streef naar kwalitatieve output, door samen met collega’s resultaatgericht aan het werk te gaan

RESULTAATGERICHT WERKEN

Stel gezamenlijk heldere doelen op en zorg dat taken en planningen voor iedereen duidelijk zijn

PLEZIER

Ga voor jezelf na op welke momenten je productief werkt en stem daar je planning op af, ervaar meer plezier in het werk

PROFESSIONALITEIT

maak een professionele indruk op klanten door jullie uitstekende manier van samenwerken, ook op afstand

Kortom: na het volgen van de in-company cursus thuiswerken wordt het samenwerken op afstand een stuk eenvoudiger. Gezamenlijk streven jullie naar kwalitatieve output. Communiceer duidelijk met elkaar, blijf verwachtingen managen, zorg ervoor dat planningen helder zijn en voorkom dat er teveel online meetings ingeschoten worden. Ga voor jezelf na op welke momenten je productief werkt en stem daar je planning op af.

Meer informatie over de in-company cursus thuiswerken:

gesprekstechnieken

De cursus thuiswerken duurt slechts 1 dag. Wij zijn namelijk van mening dat een cursus niet meerdere dagen hoeft te duren. Gedurende deze dag krijg je veel praktische tips en handvatten aangereikt op het gebied van thuiswerken, zodat jullie als team echt kunnen streven naar een fijne samenwerking op afstand. Effectief thuiswerken begint met de volgende praktische tips:

 • ontdek hoe de concentratie werkt in je brein, zodat je je ook thuis beter kunt concentreren;
 • werk met volledige focus op momenten die jij zelf inplant;
 • maak wel heldere afspraken met leidinggevenden, collega’s en klanten over de verwachtingen, zodat iedereen ook weet wanneer taken uitgevoerd kunnen worden en verwachtingen ook waargemaakt kunnen worden;
 • bepaal gezamenlijk jullie doelen, ook op afstand. Creëer overzicht in alle werkzaamheden, stel duidelijke prioriteiten en breng elkaar daarvan op de hoogte;
 • verdeel de taken bij grote projecten en communiceer duidelijk met elkaar. Zorg dat verwachtingen gemanaged worden;
 • stel doelen helder en streef vooral naar output, zodat je resultaatgericht te werk kunt gaan;
 • zorg dat je als team gezamenlijk 100% overzicht en controle hebt;
 • voorkom uitstelgedrag bij grote klussen en lange termijn zaken door effectief om te gaan met ad-hoc klusjes;
 • ga slimmer om met de dagelijkse stroom van e-mails en verzoeken. Door het thuiswerken wordt deze stroom aan contacten vaak wat groter, maar probeer dat in te perken door goed te communiceren en een duidelijke planning op te stellen die voor iedereen helder is;
 • gebruik tools zoals Microsoft Outlook, OneNote en Google apps om informatie te beheren en archiveren, zodat je voor jezelf een duidelijk overzicht houdt;
 • maak een realistische planning en deel effectief jouw thuiswerkdag in. Vind de juiste balans tussen werk en privé;
 • zorg dat de betrokkenheid van collega’s vanuit huis hetzelfde blijft, bijvoorbeeld door digitale meetings te planning.

“Zeer nuttige cursus met veel practische tips, waar ik zeker gebruik van zal maken. Werd op een prettige en boeiende manier gepresenteerd. Ik vond het ook erg attent dat we een aantal handige mappen/blokjes ontvingen, van zeer goede kwaliteit.”
Barbara Zanga

Bekijk de startdatums en schrijf je in voor een 1-daagse training thuiswerken bij jou in de buurt. 

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in-company cursus thuiswerken samen met je collega’s bij jou op locatie.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

Over Tijdwinst

Jullie mogen van ons verwachten dat we enthousiast, maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze cursisten en deze te gebruiken voor verdere verbetering, houden we onze cursus thuiswerken nu én in de toekomst toonaangevend. Wij zijn namelijk van mening dat thuiswerken de toekomst is. In 2010 brachten wij al het boek uit “Slimmer werken met het kantoor in je tas”. De gedachte achter dit boek is dat het kantoor niet per se de plek is waar het werk ook daadwerkelijk gedaan moet worden. Wij vinden dat het slechts een locatie is waar ontmoetingen gefaciliteerd kunnen worden. Tot voor kort stuurden veel bedrijven op het belang van aanwezigheid op kantoor. Maar is dat ook echt nodig? Wij vinden van niet.

Als expert op het gebied van slimmer werken geven wij jou maar al te graag de handvatten om het thuiswerken zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten. Volg de in-company cursus thuiswerken en krijg de nieuwste tips en technieken aangereikt om het beste uit jouw thuiswerkdag te halen.

Hoe beoordelen andere cursisten de in-company cursus Thuiswerken?

“Zeer nuttige training gegeven door een toptrainer. De trainer wist ons vanaf het begin tot het einde te boeien. Ik heb een paar belangrijke inzichten meegekregen waarmee ik echt aan de slag kan. In het verleden heb ik wel eens een training via mijn werk gekregen en daar vlogen de modellen en de schema’s me om de oren. Nooit meer wat mee gedaan. Dit was echt helemaal anders. Je merkt aan alles dat de trainer (Björn) echt uit de praktijk komt. Daar neem je wat van aan. Absoluut een aanrader.”

Niels (Klantenvertellen beoordeling 10)

“Praktisch cursus, waarmee je direct wat mee kan doen. Ik vond het een leerzame cursus. De cursus leider was heel duidelijk. Het programma was heel afwisselend. Veel tips en tools gekregen waar ik echt wat mee ga doen. Dank hier voor.”

M. Wieffe (Klantenvertellen beoordeling 9)

“Tijdwinst heeft mij handvaten gegeven om veel beter feedback te geven. Er wordt ingegaan op individuele problemen en praktisch geoefend met alledaagse situaties. Een korte maar wel leerzame ervaring voor mij”

Vievermanns (Springest beoordeling 9)

Wij zijn geaccrediteerd door

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Willen jullie met meer dan 6 collega’s deelnemen aan de cursus? Dan raden we aan om te kiezen voor een in-company training. Deze cursus thuiswerken geven we graag bij jullie op locatie, net zo makkelijk! De training is volledig afgestemd op jullie team, organisatie en doelstellingen. Mochten jullie al specifieke vragen hebben, geef dat alvast aan in de offerte aanvraag. We vinden het belangrijk dat de cursus is afgestemd op jullie vraagstukken, zodat we ook kunnen streven naar goede oplossingen en een verbeterde werkwijze voor het team. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie. Na de aanvraag nemen we graag contact met je op, om jullie specifieke wensen te bespreken.

Beste opleider

drie jaar op rij verkozen tot “Beste opleider van Nederland”

landelijk

wekelijkse trainingen op diverse locaties in Nederland en België

100% tevreden

garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico

Score: 9,2

op basis van 5058 cursisten beoordelingen op Springest en Klantenvertellen

Follow-up

gratis onbeperkte follow-up na afloop van je deelname aan de 1-daagse training

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse thuiswerken training bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in-company groepstraining samen met je collega’s bij jou op locatie.

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X