Volg samen met collega’s de cursus thuiswerken en leer effectief samenwerken op afstand. Het thuiswerken heeft definitief zijn intrede gedaan bij veel grote én kleine organisaties. Zijn jullie als team nog zoekende naar de juiste werkwijze op afstand? Maak dan kennis met de in-company cursus thuiswerken. Wij geven een op maat gemaakte cursus volledig afgestemd op jullie wensen en vragen en uiteraard ook bij jullie op locatie. Net zo makkelijk!

Wat zijn de voordelen van thuiswerken?

Door de uitbraak van de corona pandemie heeft het thuiswerken bij veel organisaties definitief zijn intrede gedaan. Het werk werd plotseling verplaatst van kantoor naar huis. We moesten snel schakelen en processen werden anders ingeregeld. Voor veel organisaties een volledig onbekend terrein. Kantoor was de plek waar het werk altijd moest gebeuren. Maar is dit ook zo? Het noodzakelijke thuiswerken heeft namelijk ook veel ogen geopend. Zowel grote als kleine organisaties hebben het thuiswerken omarmd. Zo blijkt dat werknemers meer productiviteit en creativiteit ervaren, wanneer ze de dag zelf kunnen invullen. De flexibiliteit van thuiswerken geeft werknemers namelijk een gevoel van vrijheid, vertrouwen en voldoening.

Toch is het niet voor iedereen even makkelijk. Het samenwerken op afstand heeft soms zijn uitdagingen en werk en privé lopen vaak door elkaar heen. Een goede bereikbaarheid en een duidelijke communicatie blijkt een grotere uitdaging en nog niet eerder is het zo belangrijk geworden om de juiste verwachtingen te managen bij klanten, collega’s en leidinggevenden. Het werken op afstand vraagt om een efficiëntere manier van communiceren en samenwerken, zodat alsnog dezelfde output behaald wordt.

Een cursus thuiswerken is geschikt voor jullie als…


 • Zelf geen regie hebben

  Thuiswerken zorgt ervoor dat collega’s en leidinggevenden niet altijd op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden. Het gevolg is dat jullie overlopen met taken, omdat het lastig is om zelf de regie in handen te houden.


 • Online vergaderen is een dagtaak geworden

  Online meetings zijn een dagtaak geworden. Jullie vergaderen veel om op de hoogte te blijven van elkaar en om vragen te beantwoorden. Knopen worden niet doorgehakt en acties worden niet uitgezet.


 • Onvoldoende focus en concentratie

  Gefocust blijven is een uitdaging. Werk- en privézaken lopen in elkaar over en de concentratie is op dat moment ver te zoeken.


 • Geen juiste balans tussen werk en privé

  Werk- en privézaken lopen in elkaar over. Jullie vinden het lastig om beiden los van elkaar te zien. Concentratie is daardoor ver te zoeken.


 • Geen grenzen aangeven

  Jullie vinden het lastig om te communiceren wat wel of niet haalbaar is. Jullie zeggen liever geen nee en pakken alles met beide handen aan. Het gevolg is dat jullie overlopen in werkzaamheden.


 • Grote projecten worden uitgesteld

  Door ad-hoc klusjes, online meetings en korte vragen van collega’s komen jullie niet toe aan grote projecten en belangrijke opdrachten. Jullie krijgen een onrustig gevoel en ervaren veel stress.


 • Resultaatgericht werken is een uitdaging

  Jullie zijn niet altijd op de hoogte van planningen en taken van collega’s. Resultaatgericht werken op afstand ervaren jullie als lastig, omdat het overzicht ontbreekt.


 • Collegialiteit en klantvriendelijkheid

  De relatie met collega’s en klanten vinden jullie ontzettend belangrijk, maar er is niet altijd ruimte om elkaar goed op weg te helpen door de hoeveelheid taken. Jullie vinden het lastig om daar een goede balans in te vinden.

Ik zoek een training voor mij alleen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Mandy Roggeveen

Gelijk toepasbare tips

Patrick heeft de training op een erg leuke manier gegeven. De tips en tricks konden gelijk in de praktijk worden toegepast. Wij hadden de cursus over twee ochtenden verdeeld. Dit zorgde ervoor dat je in de middag direct aan de slag kon en de volgende ochtend nog dingen kon vragen. Erg nuttig!

Mirjam Schurings

Super praktisch en bruikbaar!

Ik ben heel tevreden over de cursus. Ik heb hele simpele praktische tips gekregen waar ik meteen mee aan de slag kan! Cursus bracht me meer dan ik had verwacht 🙂

Odylle Kiekeboom

Een hele fijne training gehad vol bruikbare tips

De trainer vertelde duidelijk en het was makkelijk om de hele dag de concentratie te houden omdat er een goede afwisseling was tussen uitleg/oefeningen/interatie. Een absolute aanrader!

Michael Gan

Dit maakt mijn leven een stuk makkelijker

Dit was een hele waardevolle training, met veel praktische Time Management tips, gekregen van Patrick, aanrader! Toepasbaar op vele vlakken die mijn dagelijkse gang van zaken makkelijker en concreter hebben gemaakt.

Serhat Agacan

Een fantastische trainer

Trainer straalt als een positiviteit kracht. Kan heel goed uitleggen waardoor ik actief was. Er is geen saaie onderwerp. Kan serieus vertellen maar ook humor in.

Dit zijn de voordelen van een in-company cursus thuiswerken:


 • Rust in je hoofd

  Door een realistische planning creëer je meer rust in je hoofd en ervaar je minder stress


 • Focus op kwaliteit

  Streef naar kwalitatieve output, door samen met collega’s resultaatgericht aan het werk te gaan


 • Lege inbox

  Streef naar een lege inbox door een goed georganiseerde planning en duidelijke communicatie, om onnodig mailverkeer te voorkomen


 • Goede samenwerking

  Blijf op afstand goed communiceren met collega’s en leidinggevenden, zodat dit de samenwerking niet in de weg staat


 • Plezier

  Ga voor jezelf na op welke momenten je productief werkt en stem daar je planning op af, ervaar meer plezier in het werk


 • Werk-privé balans

  Door de juiste balans te vinden tussen werk en privé houdt je voldoende energie over op de juiste momenten


 • Professionaliteit

  maak een professionele indruk op klanten door jullie uitstekende manier van samenwerken, ook op afstand


 • Resultaatgericht werken

  Stel gezamenlijk heldere doelen op en zorg dat taken en planningen voor iedereen duidelijk zijn

Ik zoek een training voor mij alleen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Wij zijn geaccrediteerd door

Over Thuiswerken.nl

Bewezen effect: 6 jaren verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’.

Deze website Thuiswerken.nl is een onderdeel van Tijdwinst.com. Tijdwinst.com is ook gespecialiseerd in feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time-management, snellezen en slimmer werken. Jullie mogen van ons verwachten dat we enthousiast, maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze cursisten en deze te gebruiken voor verdere verbetering, houden we onze cursus thuiswerken nu én in de toekomst toonaangevend. Wij zijn namelijk van mening dat thuiswerken de toekomst is. In 2010 brachten wij al het boek uit “Slimmer werken met het kantoor in je tas”. De gedachte achter dit boek is dat het kantoor niet per se de plek is waar het werk ook daadwerkelijk gedaan moet worden. Wij vinden dat het slechts een locatie is waar ontmoetingen gefaciliteerd kunnen worden. Tot voor kort stuurden veel bedrijven op het belang van aanwezigheid op kantoor. Maar is dat ook echt nodig? Wij vinden van niet.

Na afloop van onze trainingen vragen wij alle cursisten om een review achter te laten op o.a. Klantenvertellen.nl. Wij zijn er ontzettend trots op dat onze klanten zo enthousiast over onze training en onze trainers blijken te zijn.

Bekijk ons team

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten