Vragen over de inhoud van onze training

 • Wat is een training thuiswerken?

  Tijdens een training thuiswerken leer je hoe je jouw werk op een efficiënte manier organiseert, doelen stelt, grenzen aangeeft en slim samenwerkt met anderen op afstand.

 • Jullie geven ook Time-Management trainingen. Wat is het verschil?

  De training thuiswerken focust zich specifiek op de uitdagingen die komen kijken bij thuiswerken. Uiteraard komen er onderwerpen aan bod die je ook in onze Time-Management training zult terug zien.  Nu zijn ze echter specifiek toegespitst op de situatie van het thuiswerken. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan zaken als het inrichten van je werkplek, het bewaren van een goede work-life-balance en het werken op basis van output.

  Bij de teamtraining wordt, anders dan bij de individuele training, ook uitgebreid aandacht besteedt aan het samenwerken met anderen op afstand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan efficient vergaderen maar ook het afstemmen van werkzaamheden op elkaar, het stroomlijnen van de onderlinge communicatie en het werken op basis van output.

 • Wat is de doelgroep voor deze training?

  Individuen en teams die minimaal 1 dag in de week werken vanuit thuis.

 • Is er een bepaald opleidingsniveau of voorkennis nodig om deel te nemen?

  De meeste deelnemers aan onze trainingen hebben een WO, HBO of MBO achtergrond. Onze cursussen en workshops zijn dan ook afgestemd op deze variatie in opleidingsniveaus. Verder is er geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan een van onze cursussen.

 • Wordt er nog een intake gedaan voor de training?

  Voorafgaand aan de training krijg je een digitale intake toegestuurd die je moet invullen zodat de trainer zich kan inleven in jouw situatie, je vraagstukken en je ontwikkelpunten.

  Bij teamtrainingen wordt daarnaast ook een voorbespreking gepland om jullie specifieke situatie te bespreken zodat we de training af kunnen stemmen op jullie manier van werken en jullie wensen.

 • Krijg ik advies met betrekking tot mijn persoonlijke doelen?

  Ja, voorafgaand aan de training vul je een intake formulier in waarin je jouw persoonlijke doelen formuleert. Tijdens de training worden deze doelen nauwlettend in de gaten gehouden en aan het einde van de training krijg je tips hoe je dit verder op kunt pakken. Mocht je er behoefte aan hebben om na de training ook nog persoonlijk gecoacht te worden dan kan dat ook.

 • Zijn er follow-up mogelijkheden na de training?

  Mocht je na afloop van de training vragen hebben over de inhoud van de trainingsdag dan kun je daarvoor terecht bij de trainer, deze helpt je graag verder.

  Mocht je gecoacht willen worden, individueel of als team, dan is dat ook mogelijk. We kunnen hier echter pas een voorstel voor doen nadat we jullie situatie beter kennen. Neem daarom contact op met onze collega Nadine.

 • Waarom zou ik voor jullie kiezen?

  4 redenen

  1. Wij waren de eerste pleitbezorgers voor ‘Het Nieuwe Werken’ in Nederland.
   In 2010 brachten wij het boek uit ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas’ waarmee we maandenlang in de managementboek top 10 stonden.Wij waren toen al enthousiast van de voordelen van het thuiswerken en wij waren er 100% van overtuigd dat een kantoor niet persé de plek hoefde te zijn waar mensen hun werk deden. We droegen dit uit in onze trainingen en pasten het zelf toe in ons bedrijf.Wij geloven erin dat je moet samenwerken op basis van output en dat mensen productiever zijn als ze niet op kantoor zijn.Helaas merkten we dat veel organisaties dit toch tegenhielden totdat de Corona crisis het thuiswerken ineens plotsklaps tot de norm maakte en bij ons aanklopten voor trainingen.
  2. Wij focussen op wat werkt in de praktijk.
   Alle tips en inzichten zijn gebaseerd op onze eigen jarenlange ervaring en zijn toegepast bij honderden klanten in uiteenlopende sectoren. Ze worden duidelijk en eenvoudig uitgelegd en worden toegespitst op situaties waarmee je daadwerkelijk in het dagelijks leven te maken hebt.
  3. Honderden tevreden klanten gingen je voor
   Sinds de eerste jaren dat we onze trainingen geven, hebben we een behoorlijke achterban aan tevreden klanten opgebouwd. Kijk maar!
  4. Je krijgt resultaatgarantie
   Als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico. Onze tevredenheidsgarantie geldt zowel voor onze 1-daagse open trainingen als onze 1-daagse in-company trainingen. Lees hier de voorwaarden.
 • Wat doen jullie als ik het beloofde resultaat niet behaal?

  Als één of meer deelnemers het beloofde resultaat niet halen naar aanleiding van hun deelname aan een 1-daagse training, dan is dit voor risico van tijdwinst.com. Deze resultaatgarantie is een mooie extra reden om te kiezen voor onze populaire 1-daagse cursussen over slimmer werken.

  Hoe werkt onze resultaatgarantie? Indien de beoogde resultaten naar aanleiding van de deelname aan een 1-daagse training niet naar wens zijn behaald, ontvangen de desbetreffende deelnemer(s) persoonlijke begeleiding tot het resultaat naar tevredenheid behaald is.

  Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen en in company trainingen, de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse 1-daagse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date van de laatste nieuwe technieken en inzichten en zorg je ervoor dat je kennis op het gebied van slimmer werken op peil blijft.

Overige vragen

 • Wat is een incompany of inhouse cursus?

  Alle onze trainingen en (korte) workshops worden ook op incompany (inhouse) basis bij jou op locatie verzorgd.

  Bij deze trainingsvorm wordt de cursus voor je organisatie gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt.

  Een incompany training biedt je vele voordelen:

  • De trainingsinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
  • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • De deelnemers ontvangen, indien gewenst, na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Een incompany training is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

  Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

 • Wat is een open training?

  Onze thuiswerken training is beschikbaar als open training. Bij deze cursusvorm wordt de cursus door ons georganiseerd op centraal gelegen locaties in Nederland en soms ook in België. De open trainingen vinden maandelijks plaats. Voor meer informatie over de eerstvolgende beschikbare datum kun je de agenda raadplegen.

  Een open training is geheel verzorgd, wat betekent dat alle handouts, lunch, dranken en versnaperingen gedurende de dag zijn inbegrepen in de prijs.

 • Wat is de doelgroep voor onze trainingen?

  Iedereen van 18 jaar of ouder die vanuit zijn functie zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Onze trainingen zijn heel waardevol voor iedereen die slimmer en effectiever wil (samen)werken. Een groot deel van de deelnemers bekleedt een leidinggevende, coachende of aansturende rol of is werkzaam in een HR-functie.

 • Waar vind ik de datums van de 1-daagse open trainingen?

  Alle beschikbare datums van onze maandelijks georganiseerde 1-daagse open trainingen, vind je via de volgende link naar de agenda met open trainingen.

 • Ik kan in de agenda niet alle locaties terugvinden?

  Voor onze open trainingen maken wij jaarlijks een planning bij de verschillende locaties. De data liggen daarmee al lang van tevoren vast. Het kan daardoor zijn dat niet alle trainingen op al onze locaties gegeven worden. Kijk voor het actuele aanbod van onze trainingen en locaties in onze trainingsagenda.

 • Ik wil graag op een specifieke datum deelnemen maar de training staat op vol?

  We werken bij onze open trainingen op basis van inschrijving. Het kan daarom zijn dat de groepen snel vollopen. In onze agenda kun je zien of er nog een plekje beschikbaar is op de datum van jouw voorkeur. Mocht dit niet meer het geval zijn, dan zul je een andere datum moeten kiezen. Gezien onze trainingen meerdere keren per maand verzorgd worden op diverse locaties is er altijd op korte termijn een plekje beschikbaar, we werken daarom helaas niet met wachtlijsten.

 • Kunnen jullie ook korte workshops en lezingen verzorgen?

  Geen probleem. Spreekt een bepaald thema uit onze cursussen je aan en zou je hier graag een korte workshop over willen volgen? Dat kan. Wij verzorgen dit soort korte workshops op incompany basis bij jou op locatie (ook wel inhouse genoemd) voor een groep mensen (collega’s, klanten etc.).

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons je wensen. We denken graag met je mee om een korte inspirerende workshop samen te stellen.

 • Wat kost een cursus of workshop?

  1-daagse open trainingen

  De kosten voor onze geheel verzorgde maandelijkse 1-daagse open training zijn €395,- excl. btw per persoon. Deze prijs is inclusief hand-outsen naslagwerk gedurende de cursusdag. Bij inschrijving voor een open training met 2 of meer personen zijn er interessante kortingen. Je leest er alles over op onze korting-pagina. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een van de maandelijkse open trainingen via het online agenda.

  In-company trainingen en workshops

  De kosten voor een in-company training of korte workshop bij jou op locatie lees je in een vrijblijvende offerte die we je graag toesturen. Je vraagt kosteloos een offerte aan voor een cursus of workshop bij jou op locatie via ons online offerte-aanvraagformulier.

 • Hebben jullie korting voor studenten?

  We hebben zelf ook de studententijd meegemaakt en weten dat het in die periode een uitdaging is om de eindjes financieel aan elkaar te knopen.

  Kijk eens op onze kortingspagina waar je ook leest over kortingen voor studenten.

 • Kunnen jullie ook gratis een cursus of workshop verzorgen?

  We krijgen met regelmaat aanvragen om kosteloos trainingen of workshops te verzorgen voor bijvoorbeeld netwerkverenigingen, stichtingen zonder winstoogmerk en goede doelen.

  Als we zelf geen kosten zouden hebben om ons bedrijf draaiende te houden, zouden we hier graag aan meewerken. Helaas is dit niet de realiteit. Ons bedrijf heeft net als elke andere organisatie een normale kostenstructuur die we zo laag mogelijk proberen te houden. We kunnen dus helaas geen gratis trainingsprogramma’s verzorgen.

  Dat neemt niet weg dat wij er al alles aan doen om onze tarieven zo scherp mogelijk te houden en je daarbij maximale kwaliteit te bieden.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in het Engels?

  Onze trainers zijn gewend om in het Engels te spreken, lezen en denken. Daarom bieden wij voor onze incompany trainingen en korte workshops de mogelijkheid om deze ook Engelstalig te laten verzorgen.

  Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar de voertaal Engels en wij passen ons graag aan zonder extra kosten.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in het weekend?

  We zijn je ook in het weekend graag van dienst. Onze incompany trainingen en korte workshops kunnen op elke dag (met uitzondering van reguliere feestdagen) worden verzorgd bij jou op locatie.

  Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar een dag in het weekend en wij passen ons graag aan.

 • Verzorgen jullie ook trainingen in België, Duitsland en andere landen?

  Onze in-company trainingen op locatie worden verzorgd bij organisaties in heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Veel van onze grotere klanten hebben kantoren in een of meerdere landen. Ons eigen kantoor is gesitueerd in Nederlands Limburg, waarmee wij met evenveel gemak naar Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Keulen, Frankfurt of Parijs reizen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

 • Verzorgen jullie ook cursussen en workshops voor jongeren en studenten?

  Speciaal voor drukke studenten van hogescholen en universiteiten, bieden we naast praktische workshops over workshops over gesprekstechnieken ook time management en studietechnieken.

  Onze incompany trainingen en workshops over gesprekstechnieken zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 14 jaar. Voor deelname aan onze Open Trainingen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

 • Kan ik als jurist ook NOvA of KNB punten ontvangen voor jullie cursussen?

  Ons bureau heeft veel ervaring met trainingen en workshops over gesprekstechnieken en time management voor de doelgroep van juristen. Of je nu advocaat, notaris, rechter of juridisch medewerker bent, wij zijn bekend met de dynamiek in je dagelijkse werkomgeving.

  Indien je advocaat of notaris bent kun je voor onze 1-daagse in company trainingen en workshops bij jou op locatie NOvA of KNB punten aanvragen.

  Indien je deelneemt aan een van onze 1-daagse open trainingen bij ons op locatie, dan kun je hiervoor contact opnemen met de NOvA of het KNB en punten aanvragen.

  Indien je een in company training wilt organiseren, helpen we je graag bij het aanvragen van de NOvA-punten. Voor meer informatie over de NOvA of KNB punten voor onze trainingen en workshops kun je e-mailen naar onze collega Nadine Woolford via info info@tijdwinst.com.

Nadine
Account manager

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Gose Bos

Ondanks dat het voor ons op een zaterdag was heb ik hier zeker geen spijt van gekregen om hier aan deel te nemen. Zeer leerzaam, en ik heb hier zeker een boel van geleerd.

9/10
Klantenvertellen
Martin Taams

Ik vond het een zeer nuttige training t.a.v. structuur te krijgen in het plannen van de werkvoorraad. Zeker in Outlook. Tips gekregen om niet teveel afgeleid te worden met het mailverkeer, toepassen van To Do-lijst en de 1:1-lijst, inbox nalopen en eventueel leegmaken. De trainer gaf ook heel goede informatie en is heel duidelijk en enthousiast.

9/10
Klantenvertellen
Brenda Cornelissen

Deze cursus helpt je echt in het plannen van de dagelijks werk. En zit vol met praktische tips.

10/10
Klantenvertellen
Frits Bergman

Training vliegt voorbij met allemaal bruikbare tips die je veel tijd gaat opleveren wanneer je Outlook goed inricht. Ik heb er veel aan gehad.

10/10
Klantenvertellen
Lieke Winkelhuis

De training was super leerzaam. Heel fijn om direct wat praktijk voorbeelden en uitleg te krijgen wat direct toepasbaar is. Zeker een aanrader.

8/10
Klantenvertellen
Marcella van Berlo

De trainer is motiverend, wisselt prettig af in werkvormen en theorie-praktijk. Ik heb er veel goede tips aan over gehouden en ben gemotiveerd om deze direct in praktijk te brengen!

10/10
Klantenvertellen

Wij zijn geaccrediteerd door

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten