Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op

Vragen over de inhoud van onze training

Tijdens een training thuiswerken leer je hoe je jouw werk op een efficiente manier organiseert, doelen stelt, grenzen aangeeft en slim samenwerkt met anderen op afstand.

De training thuiswerken focust zich specifiek op de uitdagingen die komen kijken bij thuiswerken. Uiteraard komen er onderwerpen aan bod die je ook in onze Time-Management training zult terug zien.  Nu zijn ze echter specifiek toegespitst op de situatie van het thuiswerken. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan zaken als het inrichten van je werkplek, het bewaren van een goede work-life-balance en het werken op basis van output.

Bij de teamtraining wordt, anders dan bij de individuele training, ook uitgebreid aandacht besteedt aan het samenwerken met anderen op afstand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan efficient vergaderen maar ook het afstemmen van werkzaamheden op elkaar, het stroomlijnen van de onderlinge communicatie en het werken op basis van output.

Individuen en teams die minimaal 1 dag in de week werken vanuit thuis.

De meeste deelnemers aan onze trainingen hebben een WO, HBO of MBO achtergrond. Onze cursussen en workshops zijn dan ook afgestemd op deze variatie in opleidingsniveaus. Verder is er geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan een van onze cursussen.

Voorafgaand aan de training krijg je een digitale intake toegestuurd die je moet invullen zodat de trainer zich kan inleven in jouw situatie, je vraagstukken en je ontwikkelpunten.

Bij teamtrainingen wordt daarnaast ook een voorbespreking gepland om jullie specifieke situatie te bespreken zodat we de training af kunnen stemmen op jullie manier van werken en jullie wensen.

Ja, voorafgaand aan de training vul je een intake formulier in waarin je jouw persoonlijke doelen formuleert. Tijdens de training worden deze doelen nauwlettend in de gaten gehouden en aan het einde van de training krijg je tips hoe je dit verder op kunt pakken. Mocht je er behoefte aan hebben om na de training ook nog persoonlijk gecoacht te worden dan kan dat ook.

Mocht je na afloop van de training vragen hebben over de inhoud van de trainingsdag dan kun je daarvoor terecht bij de trainer, deze helpt je graag verder.

Mocht je gecoacht willen worden, individueel of als team, dan is dat ook mogelijk. We kunnen hier echter pas een voorstel voor doen nadat we jullie situatie beter kennen. Neem daarom contact op met onze collega Nadine.

3 redenen

 1. Wij waren de eerste pleitbezorgers voor ‘Het Nieuwe Werken’ in Nederland.
  In 2010 brachten wij het boek uit ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas’ waarmee we maandenlang in de managementboek top 10 stonden.

  Wij waren toen al enthousiast van de voordelen van het thuiswerken en wij waren er 100% van overtuigd dat een kantoor niet persé de plek hoefde te zijn waar mensen hun werk deden. We droegen dit uit in onze trainingen en pasten het zelf toe in ons bedrijf.

  Wij geloven erin dat je moet samenwerken op basis van output en dat mensen productiever zijn als ze niet op kantoor zijn.

  Helaas merkten we dat veel organisaties dit toch tegenhielden totdat de Corona crisis het thuiswerken ineens plotsklaps tot de norm maakte en bij ons aanklopten voor trainingen.

 2. Wij focussen op wat werkt in de praktijk.
  Alle tips en inzichten zijn gebaseerd op onze eigen jarenlange ervaring en zijn toegepast bij honderden klanten in uiteenlopende sectoren. Ze worden duidelijk en eenvoudig uitgelegd en worden toegespitst op situaties waarmee je daadwerkelijk in het dagelijks leven te maken hebt.
 3. Honderden tevreden klanten gingen je voor
  Sinds de eerste jaren dat we onze trainingen geven, hebben we een behoorlijke achterban aan tevreden klanten opgebouwd. Kijk maar!
 4. Je krijgt resultaatgarantie
  Als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico. Onze tevredenheidsgarantie geldt zowel voor onze 1-daagse open trainingen als onze 1-daagse in-company trainingen. Lees hier de voorwaarden.

Als één of meer deelnemers het beloofde resultaat niet halen naar aanleiding van hun deelname aan een 1-daagse training, dan is dit voor risico van tijdwinst.com. Deze resultaatgarantie is een mooie extra reden om te kiezen voor onze populaire 1-daagse cursussen over slimmer werken.

Hoe werkt onze resultaatgarantie? Indien de beoogde resultaten naar aanleiding van de deelname aan een 1-daagse training niet naar wens zijn behaald, ontvangen de desbetreffende deelnemer(s) persoonlijke begeleiding tot het resultaat naar tevredenheid behaald is.

Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen en in company trainingen, de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse 1-daagse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date van de laatste nieuwe technieken en inzichten en zorg je ervoor dat je kennis op het gebied van slimmer werken op peil blijft.

Overige vragen

Alle onze trainingen en (korte) workshops worden ook op incompany (inhouse) basis bij jou op locatie verzorgd.

Bij deze trainingsvorm wordt de cursus voor je organisatie gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt.

Een incompany training biedt je vele voordelen:

 • De trainingsinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
 • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
 • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
 • De deelnemers ontvangen, indien gewenst, na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
 • Een incompany training is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Onze thuiswerken training is beschikbaar als open training. Bij deze cursusvorm wordt de cursus door ons georganiseerd op centraal gelegen locaties in Nederland en soms ook in België. De open trainingen vinden maandelijks plaats. Voor meer informatie over de eerstvolgende beschikbare datum kun je de agenda raadplegen.

Een open training is geheel verzorgd, wat betekent dat alle handouts, lunch, dranken en versnaperingen gedurende de dag zijn inbegrepen in de prijs.

Alle beschikbare datums van onze maandelijks georganiseerde 1-daagse open trainingen, vind je via de volgende link naar de agenda met open trainingen.

Geen probleem. Spreekt een bepaald thema uit onze cursussen je aan en zou je hier graag een korte workshop over willen volgen? Dat kan. Wij verzorgen dit soort korte workshops op incompany basis bij jou op locatie (ook wel inhouse genoemd) voor een groep mensen (collega’s, klanten etc.).

Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons je wensen. We denken graag met je mee om een korte inspirerende workshop samen te stellen.

1-daagse open trainingen

De kosten voor onze geheel verzorgde maandelijkse 1-daagse open training zijn € 425,- per persoon. Deze prijs is inclusief hand-outs, lunch en dranken gedurende de cursusdag. Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bij inschrijving voor een open training met 2 of meer personen zijn er interessante kortingen. Je leest er alles over op onze korting-pagina. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor een van de maandelijkse open trainingen via het online inschrijfformulier.

In-company trainingen en workshops

De kosten voor een in-company training of korte workshop bij jou op locatie lees je in een vrijblijvende offerte die we je graag toesturen. Je vraagt kosteloos een offerte aan voor een cursus of workshop bij jou op locatie via ons online offerte-aanvraagformulier.

We hebben zelf ook de studententijd meegemaakt en weten dat het in die periode een uitdaging is om de eindjes financieel aan elkaar te knopen.

Kijk eens op onze kortingspagina waar je ook leest over kortingen voor studenten.

We krijgen met regelmaat aanvragen om kosteloos trainingen of workshops te verzorgen voor bijvoorbeeld netwerkverenigingen, stichtingen zonder winstoogmerk en goede doelen.

Als we zelf geen kosten zouden hebben om ons bedrijf draaiende te houden, zouden we hier graag aan meewerken. Helaas is dit niet de realiteit. Ons bedrijf heeft net als elke andere organisatie een normale kostenstructuur die we zo laag mogelijk proberen te houden. We kunnen dus helaas geen gratis trainingsprogramma’s verzorgen.

Dat neemt niet weg dat wij er al alles aan doen om onze tarieven zo scherp mogelijk te houden en je daarbij maximale kwaliteit te bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

Onze trainers zijn gewend om in het Engels te spreken, lezen en denken. Daarom bieden wij voor onze incompany trainingen en korte workshops de mogelijkheid om deze ook Engelstalig te laten verzorgen.

Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar de voertaal Engels en wij passen ons graag aan zonder extra kosten.

We zijn je ook in het weekend graag van dienst. Onze incompany trainingen en korte workshops kunnen op elke dag (met uitzondering van reguliere feestdagen) worden verzorgd bij jou op locatie.

Geef s.v.p. bij een offerte-aanvraag aan dat de voorkeur uitgaat naar een dag in het weekend en wij passen ons graag aan.

Onze in-company trainingen op locatie worden verzorgd bij organisaties in heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Veel van onze grotere klanten hebben kantoren in een of meerdere landen. Ons eigen kantoor is gesitueerd in Nederlands Limburg, waarmee wij met evenveel gemak naar Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Keulen, Frankfurt of Parijs reizen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

Speciaal voor drukke studenten van hogescholen en universiteiten, bieden we naast praktische workshops over workshops over gesprekstechnieken ook time management en studietechnieken.

Onze incompany trainingen en workshops over gesprekstechnieken zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 14 jaar. Voor deelname aan onze Open Trainingen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en lees alles over de mogelijkheden.

Ons bureau heeft veel ervaring met trainingen en workshops over gesprekstechnieken en time management voor de doelgroep van juristen. Of je nu advocaat, notaris, rechter of juridisch medewerker bent, wij zijn bekend met de dynamiek in je dagelijkse werkomgeving.

Indien je advocaat of notaris bent kun je voor onze 1-daagse in company trainingen en workshops bij jou op locatie NOvA of KNB punten aanvragen.

Indien je deelneemt aan een van onze 1-daagse open trainingen bij ons op locatie, dan kun je hiervoor contact opnemen met de NOvA of het KNB en punten aanvragen.

Indien je een in company training wilt organiseren, helpen we je graag bij het aanvragen van de NOvA-punten. Voor meer informatie over de NOvA of KNB punten voor onze trainingen en workshops kun je e-mailen naar onze collega Nadine Woolford via info info@tijdwinst.com.

Lees meer over een cursus voor jou alleen

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees meer over onze incompany mogelijkheden

Een training bij jullie op locatie samen met je collega’s

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X