Trainingsagenda

Overzicht van de eerstvolgende startdatums van onze populaire 1-daagse open trainingen. Je kunt individueel of samen met enkele collega’s deelnemen. Onze trainingen zijn ook als In-company training aan te vragen.

Januari 2024

19
jan

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Februari 2024

16
feb

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Maart 2024

8
mrt

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

April 2024

12
apr

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Mei 2024

17
mei

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Juni 2024

14
jun

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Juli 2024

12
jul

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Augustus 2024

30
aug

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

September 2024

27
sep

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

November 2024

1
nov

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
22
nov

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
Ghislen
Account manager & trainer
Een afwisselende cursus met veel tips - tricks en praktische informatie.
Robbert Thier
Dit is mijn tweede Tijdwinst training, wederom als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik heb op mijn werk ook al mensen geënthousiasmeerd.
Ruben Keulen
Het was een mooie, leerzame dag. Verschillende leuke mensen ontmoet en een goede trainer. Dank je wel voor de handige tips!
Anoeska Hagenstein
Ik had de hele dag mijn aandacht erbij dit is te wijden aan de trainer. Wat een leerzame en leuke dag. Dankjewel
Esther Prins
Heel erg fijn en nuttig training.
Rozita Mirzaie
Ik ben verbaasd over de resultaten die behaald kunnen worden door heel simpele technieken. Training was logisch opgebouwd, de kennis werd heel goed overgebracht door de trainer.
Fenny Aalbers
Leuke training, met genoeg tips en oefeningen.
Gwen Kappen
Zeer nuttige en praktische tips en zeer luchtig en mooi gepresenteerd.
Bart Doeze
Een zeer vriendelijke trainer welke in een goede manier de training uitlegt en je betrekt bij de training voordat je het weet is de training al weer voorbij. Tijdens deze training krijg je veel tips en tricks welke je gelijk in de praktijk kan brengen.
Mark Van den Berg
Het ontvangst en de verzorging rondom de cursus was erg goed verzorgd. Vanaf het begin is duidelijk wat de planning is en wat er wordt behandeld. Esther gaat er vlot doorheen en houdt de aandacht goed vast. Er is ruimte voor vragen en voorbeelden uit de praktijk. Het leuke is ook om met de andere cursisten ervaringen te delen en tips en tricks uit te wisselen. Eigenlijk zou iedereen dit moeten volgen. :-)
Annemarie Patrinos
Zeer herkenbare problemen worden besproken en voor je opgelost.
Hans Bareveld
Training was compact en praktisch. Goede tips
Wim van der Ende
Je kunt meteen de dag erna aan de slag met alle handige tips en tools. Voor de training was ik sceptisch maar er zitten handige bruikbare tips in!
Astrid Streng
Leuke training met interessante tools om toe te passen.
Tommy Beijeman
Vlot verteld onmiddelijk toepasbaar.
Jurgen Quasters
David is een enthousiaste kundige docent. Hij houdt iedereen bij de les, en weet de informatie duidelijk en inspirerend over te brengen.
Geertje van Emmerik
Veel goede en praktische tips. Op leuke en luchtige manier gebracht.
Aad Frederiks
Prettige trainer met een duidelijk opgebouwd en gevarieerd programma. Veel interactie en voldoende ruimte voor inbreng en maatwerk voor de deelnemers. Verder zijn de tips heel praktisch en kun je er direct mee aan de slag.
Marco Bout
De training was heel praktisch, met veel herkenbare dingen uit de dagelijkse praktijk. Ik liep de training uit met praktische handvatten die ik de dag erop meteen kon toepassen. Heel bruikbaar. Ik vond ook de positieve toon waarop het gebracht werd erg inspirerend.
Carmen Alvarez
Amazing how much you can learn from sometimes simple "tricks" and keeping the right motivation, mindset and concentration. Very, very impressive and very useable in daily work. A training I can advise to everyone!
Hans Nieuwlaat
Een hele fijne en praktische training, gegeven door een net zo fijne trainer. De sfeer is goed, het materiaal sluit aan bij de praktijk en er is ruimte voor verdieping.
Jasper
De trainer is motiverend, wisselt prettig af in werkvormen en theorie-praktijk. Ik heb er veel goede tips aan over gehouden en ben gemotiveerd om deze direct in praktijk te brengen!
Marcella van Berlo
Met een bevlogen en enthousiaste cursusleider heb ik een leuke en leerzame cursusbijeenkomst gehad.
Ruud de Klerk
Opent je ogen hoe je gestructureerder kan werken mét tijdswinst
Michel Heuvel
Erg leerzame training met een adequate trainer. Weet waar hij het over heeft en brengt het op een leuke manier.
Fjolla
Fijne training met veel tips.
René Maes
De training was pakkend en nuttig. Erg leuke trainer ook, Jon.
Samantha Bark
Was een zeer leerzame training. Met een goeie leraar die met passie vertelde waardoor het geen saaie training was.
David van ’t Wout
Training werd goed gegeven en de tips en tools zijn praktisch goed inzetbaar.
Cas Hendriks
"Duidelijke en ervaren trainer. Uitleg -> oefening met collega, kort filmpje en bespreken is de training niet te eentonig en houd je je aandacht erbij. Veel nuttige tips gekregen die ook direct toepasbaar zijn.
Francisco Chang
Goed voorbereide training, met een ervaren trainer Job. Goede tips en tools gekregen om nog beter in regie te komen.
Karla van Paassen
Tijdens de training heb ik veel tips en adviezen gekregen die ik in mijn dagelijkse praktijk goed kan toepassen. Dit zal mij overzicht en tijdswinst opleveren en mijn werk makkelijker maken. Ik vond het fijn dat er veel interactie was tijdens de training en de cursusleider ook voorbeelden gaf uit eigen praktijk.
Carla Stoop
De trainer had een vlot verhaal en wist met leuke voorbeelden de aandacht te trekken. Heb een aantal praktische handvatten direct kunnen toepassen.
Sebastian Sieburgh
Leuke, interessante en interactieve cursus. Biedt je naast zelfreflectie ook tips en tricks om je leven, zowel zakelijk als prive meer gestructueerd te maken, wat overzicht en dus rust biedt.
Sander van ’t Geloof
Ik vond het een zeer leerzame cursus waar je echt veel aan hebt. Duidelijke informatie, voldoende tijd voor vragen stellen en punctueel.
Renate Stoker
Leuke interactieve training die op een duidelijke manier gegeven wordt. Ik heb er zeker een aantal goede ideeën opgedaan.
Patricia Jongen
Ik heb deze cursus als prettig ervaren. De input was overzichtelijk, praktisch en te volgen. Fijne docent die goed in staat was om een groep te boeien en opbouwend te werken.
Joost Wolters
Interessante Cursus. Met goede afwisseling tussen praktijk theorie.
Jaap Voermans
Alle tips en goede verdeling in mijn agenda brengt overzicht en rust in mijn hoofd.
Lia Cools
Meestal heb ik op driekwart van een trainingsdag een dip, dat was nu niet het geval. Wat een leuke training was dat en het enthousiasme en energie van de trainer werd overgenomen door de groep.
Zillah Evers
Zeer interessante training.
Peter de Clerck
Leerzame training met veel tips, ook technische, die je direct in de praktijk kan brengen.
Daphne de Leeuw
Prettige to the point training met nuttige tips wat gelijk bruikbaar is in de praktijk.
Paulien van Suilichem
Een training met héél veel tips die je meteen in de praktijk kan brengen!
Sandra Boumans
Belangrijke theorie dat vertaald word naar waardevolle praktijk voorbeelden en use cases. Daarnaast kregen we veel handige tools aangerijkt incl. voorbeelden. Ik zal deze training zeker aan al mijn collega's en vrienden aanrader!
Menno de Kok
Een hele fijne training gehad van Ghislen. De informatie was behapbaar en ik vond de herhaling door de dag heen erg fijn. Na de training voelde ik direct de motivatie om ook met de tips aan de slag te gaan. Bedankt Ghislen!
Dewi van den Heuvel
De trainer brengt de informatie duidelijk over. Interactief. De training dag is zo voorbij. Je gaat met positieve energie de deur uit!
Marianne van Soest
Hele fijne leerzame dag met veel eyeopen momentjes. Duidelijke uitleg. Veel tips en tops. Ik ga alles toepassen om de rust in mijn hoofd te krijgen.
Nicole Augustin
Ik heb zeer goede ervaringen met Tijdwinst.com; enerzijds als cursusdeelnemer, anderzijds als samenwerkingspartner om trainingen voor onze medewerkers te organiseren. Inhoudelijk sterk, goede en duidelijke instructies vooraf en achteraf, hand-outs die beschikbaar gesteld worden en tutorials om het een en ander nogmaals te bekijken. Ook is de mogelijkheid om een training (bijna) kosteloos nogmaals te volgen erg prettig.
Bonnie Eggen
Het was een goede cursus waar je weer even een paar tools aangereikt hebt gekregen die snel in de praktijk kunnen worden uitgevoerd. Cursusleider was heel goed en prettig om naar te luisteren.
Roy Goossens
Ik vond het een fijne en duidelijke training. Goede tips en tricks gekregen.
Stefanie de Block
Zeer uitgebreide training met praktijkvoorbeelden die toepasbaar zijn in de organisatie.
Oscar Eerland
Tijdwinst is echt een training waar je iets aan hebt. Zeer leerzaam en er was altijd feedback aanwezen. Dus ik zeg doen... deze training tijdwinst
Gijs van den Berg
De hele dag door blijft het boeien. Uitstekende trainer die alles goed uitlegt met een plezierige stem waardoor de aandacht tijdens de training blijft.
Monique Lemaire
Ik heb de training als leerzaam ervaren. De training werd op een hele prettige manier gegeven. De sfeer was dan ook heel goed. Iedereen deed goed mee. Fijne ervaring.
Andrea Garritzen
Ik vond de eendaagse timemanagement cursus heel leuk en nuttig. Goede docent, en alles duidelijk uitgelegd en praktisch gemaakt zodat ik er ook gelijk mee aan de slag ben gegaan.
Yildiz van der Zijden
Veel handige tools geleerd om mijn werk beter te kunnen indelen en meer voldoening te halen uit mijn dag. Dit is gewoon puur doordat mijn taken beter gestructureerd zijn en ik daardoor beter de regie heb en beter als persoon balans ben. De cursus zorgde er ook direct voor dat ik zin had om er gelijk mee aan de slag te gaan, dit heb ik ook direct gedaan!
Corieke Boersma-de Jong
heel fijn dat je er daarna meteen mee aan de slag kan
Edward van de Pol
Na de training ben je in staat om efficiënter om te gaan met je tijd, maak je beter gebruik van de mogelijkheden van Outlook, waardoor je meer overzicht houdt! Absoluut een aanrader!
Sandra Spelthan-Prins
Ik dacht mijn structuur genoeg was maar ik heb geleerd dat nog veel meer te behaalt valt. en vooral rust bewaren in mijn hoofd. Ik raad echt iedereen om dit te doen zal het werken voor iedereen makkelijker en met plezier uitgevoerd worden.
Nathalie Sanial
Als iemand die al heel gestructureerd en planmatig te werk gaat, had ik niet verwacht veel extra nuttige tips en info te krijgen. Ik zat helemaal fout, want wat was het interessant! We kregen zoveel tips, die we meteen ook al konden toepassen. De trainer was steeds heel enthousiast en bereid onze vragen te beantwoorden. Er was ook een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Super, zeker een aanrader!
Duygu
Heel interessante training, kan het iedereen aanraden!
Merijn Kuppens
Heb na vandaag ervaren hoe vlug er aannames worden gedaan, terwijl je eigenlijk je eigen dieper in een persoon zou moeten verdiepen en luisteren, en tevens je eigen best ook wat kwetsbaarder mag openstellen.
Roland van Delft
Erg leerzame dag gehad, met veel bruikbare tips! Spontane docent die zijn lesstof op een humoristische manier kon overbrengen.
Iris Tasche
De trainer legt duidelijk uit! Heldere informatie. Hele praktische bruikbare tips.
Erik Liebrand
Een zinvolle en vooral toffe dag. Als alle werkdagen zo waren...!
An De Ridder
Fijne en duidelijke training Veel bruikbare tips!
Rebecca Bakker
Het was een erg nuttige 1-daagse cursus. Veel geleerd, en nuttige tips die goed toepasbaar zijn voor iedereen. De cursus werd gegeven door een erg enthousiaste cursusleider, die ons de hele dag op een leuke manier geboeid hield
Yvette Wiegand
Ondanks dat het voor ons op een zaterdag was heb ik hier zeker geen spijt van gekregen om hier aan deel te nemen. Zeer leerzaam, en ik heb hier zeker een boel van geleerd.
Gose Bos
De training is door mij positief ontvangen. De oefeningen waren naar aanleiding van voorbeelden uit de praktijk. Lekker praktisch. Veel dingen wist ik al wel maar het was goed om hier nogmaals bewust mee bezig te zijn. Je staat er versteld van hoeveel is gebaseerd op aannames over en weer!
Cindy Tiemens
Duidelijke en leerzame cursus. Aanrader.
Wesley
Nuttige cursus. Interessant, veel geleerd en veel aan gehad.
Irina Mostovaya
Ik vond het een zeer nuttige training t.a.v. structuur te krijgen in het plannen van de werkvoorraad. Zeker in Outlook. Tips gekregen om niet teveel afgeleid te worden met het mailverkeer, toepassen van To Do-lijst en de 1:1-lijst, inbox nalopen en eventueel leegmaken. De trainer gaf ook heel goede informatie en is heel duidelijk en enthousiast.
Martin Taams
Goed contact met de groep, enthousiasme vanuit Daan. Goeie tips en uitspraken die je aan het denken zetten. Positieve ervaring en zeker goed om in de praktijk door te voeren
Fleur van Zanten
Ik heb een goede ervaring gehad. De cursus was goed georganiseerd en fijn om te volgen. Tijdens de cursus heb ik veel nuttige tips en gereedschappen ontvangen om zo efficiënter te kunnen werken.
Rosemarie
Goede training met zeer waardevolle tips en trucs
Mingus Soplanit
Ik vond het een prettige training, ik doe al een hoop dingen goed, maar ook nog wat tip en tools erbij gekregen
Dave Reitsema
Praktische training waarin ik veel nieuwe skills heb geleerd om efficiënter te kunnen werken. Erg fijn!
els doornhein
De training deden we met collega's waardoor het gezellig en leerzaam is. De situaties die worden besproken zijn daardoor ook herkenbaar. De trainer vond ik vakkundig.
Anda reniers
Jullie ontvangen van mij een beoordeling met het cijfer 9!
Dennis Veugelers
Een workshop die heel goed aansloot bij mijn leervraag.
Guus van Velthoven
Fijn om na een aantal onderwerpen stil te staan met welke tip je als eerste aan de slag gaat.
Monique Cabbolet
Interessante training. zeer leerzaam. Wordt ook goed gegeven, Hoop info in één dag maar genoeg pauze om te verwerken. De dag vloog voorbij. Ben gemotiveerd om actie te ondernemen!
Jorgen Tol
Leuk en enthousiast gebracht door de leraar.
Stephan van vliet
Een hele praktische training die je gelijk kunt toepassen in de praktijk. Levert direct een andere manier van werken op, welke overzicht geeft en rust in je hoofd. Praktisch, makkelijk en levert veel op!
Marloes Jansen
Interessante cursus, ik hoop mezelf de tools en tips eigen te kunnen maken.
Ellen
Het was van het begin tot het einde een leerzame en interessante training.
Marlon Peters
Deze cursus helpt je echt in het plannen van de dagelijks werk. En zit vol met praktische tips.
Brenda Cornelissen
Ongedwongen en relaxte manier van iemand iets bijbrengen
Rolph Koenders
De training was super leerzaam. Heel fijn om direct wat praktijk voorbeelden en uitleg te krijgen wat direct toepasbaar is. Zeker een aanrader.
Lieke Winkelhuis
Nuttige tips, maar vooral bewustwording!
Hans Verweij
Een training waar ik direct wat aan hebt.
Michel Nijlant
De trainster (tevens acteur) heeft ons stap voor stap meegenomen door alle fases van een gesprek. Dit ging gepaard met veel interactie, oefeningen en persoonlijke tips.
Monique Ferdinandus
De cursus was duidelijke en op de praktijk gericht. Tijdens de training werden diverse handvaten en praktijkvoorbeelden gegeven waar iedereen ook echt wat mee kan.
Erik
Veel nuttige tips en het zet je aan het denken. Geeft veel inzicht in jouw manier van werken en hoe het ook kan, maar zonder vingerwijzingen. Lekker tempo in de workshop.
Monique Hooijmaijers
Duidelijk met handige tips
Ruud Geurts
Klantenvertellen
Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,3

Score: 9,3

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten