Thuiswerken training

Een training boordevol tips en technieken om ook op afstand efficiënt en productief te werken

Leer overzicht te creëren, verwachtingen te managen bij leidinggevenden, collega’s en klanten en leer op een efficiënte manier te communiceren met collega’s zonder te veel afleidingen en interrupties. Dankzij slimme methodes en technieken wordt werken op afstand een verademing.

Volg net als vele andere mensen Nederlands meest populaire 1-daagse thuiswerken training.

1 dag

een inspirerende dag van 09:00 tot 16:00 uur

€ 425,- all-in*

geheel verzorgde dag inclusief lunch, materiaal en naslagwerk *excl. btw

Persoonlijk

Maximaal 8 deelnemers, garandeert persoonlijke aandacht

Beste opleider

3 jaar op rij uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland”

Score: 9,2

behaald in het afgelopen jaar en meer dan 5000 beoordelingen in totaal

Herken je jezelf in de onderstaande punten? Dan is deze thuiswerken training iets voor jou:

 • GROTE PROJECTEN WORDEN UITGESTELD

  Door ad-hoc klusjes, afleidingen en interrupties kom je niet toe aan grote projecten en de dagelijkse gang van zaken. Je krijgt daardoor een onrustig gevoel en ervaart meer stress.

 • COLLEGIALITEIT EN KLANTVRIENDELIJKHEID

  Je vindt het belangrijk om collega’s en klanten op weg te helpen, maar je vindt daar niet altijd de ruimte voor door de hoeveelheid taken die je al hebt.

 • TE VEEL ONLINE MEETINGS

  Door de hoeveelheid meetings kom je niet meer toe aan je eigen taken. Tijdens de meetings worden ook geen knopen doorgehakt of acties uitgezet.

 • GEEN GOEDE VERHOUDING TUSSEN WERK EN PRIVÉ

  Je vindt het lastig om een juiste balans te vinden tussen werk- en privé zaken. Beiden lopen in elkaar over, waardoor je meer stress ervaart.

 • RESULTAATGERICHT WERKEN IS LASTIG

  Resultaatgericht werken op afstand met andere collega’s ervaar je als lastig. Jullie zijn niet altijd op de hoogte van elkaars bijdragen, waardoor er veel onduidelijkheid ontstaat.

 • DE REGIE VERLIEZEN

  Door ad-hoc klusjes stel je grote taken uit. Je vindt het lastig om nee te zeggen en pakt alles aan, het gevolg is dat je overloopt en het overzicht kwijtraakt.

 • GEEN FOCUS

  Je vindt het lastig om gefocust te blijven. Werk en privé lopen in elkaar over, waardoor je je niet goed kunt concentreren.

 • LASTIG OM PRIORITEITEN TE STELLEN

  Je vindt het lastig om prioriteiten te bepalen en om helder te communiceren wat er wel of niet haalbaar is.

Thuiswerken anno 2022

In 2020 heeft het thuiswerken bij veel organisaties definitief zijn intrede gedaan. Zowel voor grote als kleine organisaties werd het werk plotseling verplaatst van kantoor naar thuis. Hoewel dit voor veel organisaties nog onbekend terrein was, heeft het thuiswerken ook veel ogen geopend. Veel organisaties zijn gaan inzien dat effectief thuiswerken wel degelijk een positief effect heeft op de productiviteit en creativiteit van medewerkers, mits de dag ook op een juiste manier wordt ingevuld. De flexibiliteit geeft werknemers namelijk een gevoel van vrijheid en voldoening.

Toch heeft deze nieuwe manier van werken soms ook zijn uitdagingen. Een duidelijke communicatie tussen collega’s en klanten is in deze nieuwe situatie nog belangrijker geworden. Goede bereikbaarheid, een concrete planning en het managen van verwachtingen bij leidinggevenden, collega’s en klanten, zorgt ervoor dat je ook op afstand kan streven naar dezelfde kwalitatieve output. Tijdens de 1-daagse thuiswerken training krijg je de nieuwste technieken en methodes aangereikt om jouw thuiswerkdag zo efficient mogelijk in te delen.

Neem een optie

Reserveer kosteloos en vrijblijvend een plek voor je favoriete datum en locatie

Inschrijven

Bekijk de startdatums en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Samen met je collega’s

Lees meer over een in-company training en vraag een vrijblijvende offerte aan

Na afloop van de thuiswerken training ervaar je de volgende voordelen:

BETERE WERK-PRIVÉ BALANS

Je weet een juiste balans te vinden tussen werk- en privézaken, daardoor ervaar je minder stress en krijg je meer energie.

LEGE INBOX

Aan het einde van de dag heb je een lege inbox door een goede planning. Door duidelijke afspraken met collega’s en klanten voorkom je ook een grote stroom aan e-mails en berichten.

GOEDE SAMENWERKING

Door heldere communicatie krijg je samen weer grip op de werkzaamheden en streef je samen naar kwalitatieve output, ook op afstand.

RUST IN JE HOOFD

Door een goede planning en een betere balans tussen werk en privé ervaar je meer rust in je hoofd en minder stress.

FOCUS OP OUTPUT

Maak heldere afspraken met collega’s en ga resultaatgericht te werk, zodat jullie gezamenlijk kunnen streven naar kwalitatieve output, ook op afstand.

MINDER STRESS

Door een efficiënte en effectieve manier van thuiswerken, ervaar je minder werkdruk en stress

RESULTAATGERICHT WERKEN

Heldere doelen, een duidelijke output en vertrouwen vanuit de organisatie zorgen ervoor dat je autonoom thuis kunt werken

PROFESSIONALITEIT

Door de juiste manier van (samen)werken laat je een professionele indruk achter op collega’s en klanten, ook als jullie werken op afstand

ZELFSTUREND EN AUTONOOM

Iedereen weet in hoeverre men zelf besluiten mag nemen en taken aan kan sturen, daardoor is er minder sprake van interrupties en afleidingen

Kortom: het maken van duidelijke afspraken met leidinggevenden, collega’s en klanten, zorgt ervoor dat verwachtingen goed gemanaged kunnen worden. Op deze manier streven jullie naar kwalitatieve output, ook op afstand. Maak een goede planning en vind de juiste balans tussen werk en privé. Zo haal je meer tevredenheid en voldoening uit de thuiswerkdag.

Meer informatie over de thuiswerken training:

gesprekstechnieken

Onze ‘thuiswerken training’ volg je in 1 dag. Wij vinden dat deze niet meerdere dagen hoeft te duren, omdat deze 1-daagse training al boordevol praktische tips en slimme technieken zit, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Deze tips zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, zodat je ook daadwerkelijk de handvatten krijgt aangereikt om er zelf mee aan de slag te kunnen gaan. Hier krijg je alvast een greep uit toepasbare tips voor effectief thuiswerken:

 • krijg meer inzicht in hoe je brein werkt, zodat je leert hoe je beter kunt concentreren en de focus kunt optimaliseren tijdens het thuiswerken.
 • leer de voordelen van thuiswerken zoals het beter kunnen concentreren, te combineren met bereikbaarheid.
 • maak heldere afspraken met collega’s, leidinggevenden en klanten zodat verwachtingen gemanaged kunnen worden.
 • creëer overzicht in alle werkzaamheden en maak dat inzichtelijk voor elkaar. Bepaal zelf prioriteit en stel gezamenlijk doelen vast, zodat je samen kunt streven naar resultaatgerichtheid.
 • zorg bij grote klussen en projecten dat de taken goed verdeeld worden en manage de verwachtingen van collega’s en klanten. Communicatie is nog belangrijker geworden bij het thuiswerken.
 • vertrouwen in de medewerkers en collega’s is belangrijk in deze nieuwe vorm van werken. Werk resultaatgericht op basis van vertrouwen en volledig gericht op output van de juiste kwaliteit.
 • effectief thuiswerken behaal je door een optimaal werkproces, waarin iedereen volledig 100% overzicht en controle heeft. Blijf op de hoogte van elkaar en communiceer goed over statussen.
 • thuiswerken biedt ook ruimte om effectief om te gaan met ad-hoc klusjes. Collega’s staan minder snel bij je bureau, zodat je goed kunt focussen op jouw geplande taken. Voorkom alsnog uitstelgedrag bij lange termijn klussen.
 • thuiswerken draagt vaak ook bij aan een nog grotere stroom van e-mail, berichten en verzoeken. Ga daar slim mee om, zodat je te veel afleidingen en interrupties voorkomt.
 • leer slimmer omgaan met tools zoals Microsoft Outlook, OneNote en Google apps. Door informatie op de juiste wijze te beheren en archiveren creëer je een overzichtelijke werkomgeving.
 • werk je thuis, deel dan effectief je dag in en maak een realistische planning.
 • digitaal overleggen is nodig goed te blijven communiceren, plan dat efficiënt in en zorg er op deze manier voor dat iedereen onderling betrokken blijft.

“Ik heb de hele training als zeer positief ervaren. Een goede en duidelijke uitleg die met zeer veel enthousiasme werd gepresenteerd.”
Gert Rotman

Neem een optie

Reserveer kosteloos en vrijblijvend een plek voor je favoriete datum en locatie

Inschrijven

Bekijk de startdatums en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Samen met je collega’s

Lees meer over een in-company training en vraag een vrijblijvende offerte aan

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

Over Tijdwinst

In 2010 brachten wij het boek uit “Slimmer werken met het kantoor in je tas”. In dit boek stelden wij al dat het kantoor een plek is waar je ontmoetingen faciliteert en dat het niet per se de plek is waar het overige werk gedaan hoeft te worden. Veel bedrijven sturen met name op het belang van aanwezigheid op kantoor, maar is dat wel zo verstandig? Wij zijn van mening dat thuiswerken bijdraagt aan meer productiviteit en creativiteit. Door flexibiliteit en vrijheid halen werknemers vaak meer voldoening en plezier uit de werkdag. Als expert op het gebied van slimmer werken geven wij jou maar al te graag de handvatten om het thuiswerken zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten. Volg de thuiswerken training en krijg de nieuwste tips en technieken aangereikt om het beste uit jouw thuiswerkdag te halen.

Recensies van cursisten over de Thuiswerken Training

“Positieve en hands-on training. De training was heel hands-on. Je kan er direct mee aan de slag en ontvangt veel praktische tips.”

Maaike (Klantenvertellen beoordeling 8)

“Fijne en praktische training die direct iets oplevert. Trainer Job was heel persoonlijk en professioneel. Het was een leuke dag met veel handige tips en tricks. Er hing een informele sfeer waarin ieder zijn of haar struikelblokken kon delen en hier gerichte adviezen op kreeg. Ik heb veel geleerd.”

Lisa (Klantenvertellen beoordeling 10)

“Zeer waardevolle adviezen met groots resultaat. Het was een confrontatie met mezelf en mijn collega’s in een fijne sfeer waarin helder en duidelijk werd uitgelegd hoe alles makkelijker kan op een relatief eenvoudige manier. Door het oog voor detail (sfeer, energie) was ik tot het einde geboeid.”

Carien (Klantenvertellen beoordeling 10)

Geaccrediteerd door:

Agenda 2022 – Hieronder tref je een overzicht van de eerstvolgende startdatums van onze populaire 1-daagse thuiswerken training. Je kunt individueel deelnemen of samen met enkele collega’s. Op zoek naar advies over thuiswerken voor jouw team? Wij bieden ook in-company trainingen aan bij jou op locatie, zodat jullie met het team kunnen deelnemen. Deze trainingen zijn ook volledig afgestemd op jullie vraagstukken en doelstellingen.

1
2
3

Eerstvolgende startdata Thuiswerken Training 2022

september

29sep09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Thuiswerken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

november

04nov09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Thuiswerken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

24nov09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Thuiswerken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

Bekijk alle startdatums in 2022 en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Kosten, korting en inschrijven

Ben je al een tijdje aan het thuiswerken, maar is deze nieuwe manier van werken voor jou nog een grote uitdaging? Dan is de Thuiswerken Training iets voor jou! Deelname aan de training kan op verschillende manieren. Je kunt individueel deelnemen aan de training. De kosten bedragen dan € 425,- excl. BTW en dat is inclusief een lunch, cursusmaterialen, naslagwerk en uiteraard het certificaat. Na afloop ontvang je ook onbeperkte follow-ups en deze zijn gratis. Mocht je nog vragen hebben of behaal je niet het gewenste resultaat, dan helpen wij je graag verder om daar wel naar te streven. Door middel van inspirerende artikelen blijf je altijd op de hoogte van de laatste technieken en tips. Het is ook mogelijk om aan deze training deel te nemen met een paar collega’s. Wanneer je je inschrijft met meerdere collega’s, profiteer je ook nog van onze aantrekkelijke kortingen. Meer daarover lees je op onze kortingspagina.

Indien jullie met meer dan 6 personen willen deelnemen aan de training, dan is het ook een interessante optie om te kiezen voor een in-company cursus thuiswerken. Het voordeel is dat we deze training bij jou op locatie geven, net zo makkelijk! Deze cursus is ook volledig aangepast op jullie team, organisatie en doelstellingen. Hebben jullie specifieke wensen of vragen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Beste opleider

drie jaar op rij verkozen tot “Beste opleider van Nederland”

landelijk

wekelijkse trainingen op diverse locaties in Nederland en België

100% tevreden

garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico

Score: 9,2

op basis van 5058 cursisten beoordelingen op Springest en Klantenvertellen

Follow-up

gratis onbeperkte follow-up na afloop van je deelname aan de 1-daagse training

Neem een optie

Reserveer kosteloos en vrijblijvend een plek voor je favoriete datum en locatie

Inschrijven

Bekijk de startdatums en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Samen met je collega’s

Lees meer over een in-company training en vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X