Leer overzicht te creëren, verwachtingen te managen bij leidinggevenden, collega’s en klanten en leer op een efficiënte manier te communiceren met collega’s zonder te veel afleidingen en interrupties. Dankzij slimme methodes en technieken wordt werken op afstand een verademing. Volg net als vele andere mensen Nederlands meest populaire 1-daagse thuiswerken training.

Het nieuwe werken: thuiswerken

In 2020 heeft het thuiswerken bij veel organisaties definitief zijn intrede gedaan. Zowel voor grote als kleine organisaties werd het werk plotseling verplaatst van kantoor naar thuis. Hoewel dit voor veel organisaties nog onbekend terrein was, heeft het thuiswerken ook veel ogen geopend. Veel organisaties zijn gaan inzien dat effectief thuiswerken wel degelijk een positief effect heeft op de productiviteit en creativiteit van medewerkers, mits de dag ook op een juiste manier wordt ingevuld. De flexibiliteit geeft werknemers namelijk een gevoel van vrijheid en voldoening.

Toch heeft deze nieuwe manier van werken soms ook zijn uitdagingen. Een duidelijke communicatie tussen collega’s en klanten is in deze nieuwe situatie nog belangrijker geworden. Goede bereikbaarheid, een concrete planning en het managen van verwachtingen bij leidinggevenden, collega’s en klanten, zorgt ervoor dat je ook op afstand kan streven naar dezelfde kwalitatieve output.

Herken je jezelf in de onderstaande punten? Dan is deze thuiswerken training iets voor jou:


 • De regie verliezen

  Door ad-hoc klusjes stel je grote taken uit. Je vindt het lastig om nee te zeggen en pakt alles aan, het gevolg is dat je overloopt en het overzicht kwijtraakt.


 • Te veel online meetings

  Door de hoeveelheid meetings kom je niet meer toe aan je eigen taken. Tijdens de meetings worden ook geen knopen doorgehakt of acties uitgezet.


 • Geen focus

  Je vindt het lastig om gefocust te blijven. Werk en privé lopen in elkaar over, waardoor je je niet goed kunt concentreren.


 • Geen goede verhouding tussen werk en privé

  Je vindt het lastig om een juiste balans te vinden tussen werk- en privé zaken. Beiden lopen in elkaar over, waardoor je meer stress ervaart.


 • Lastig om prioriteiten te stellen

  Je vindt het lastig om prioriteiten te bepalen en om helder te communiceren wat er wel of niet haalbaar is.


 • Grote projecten worden uitgesteld

  Door ad-hoc klusjes, online meetings en korte vragen van collega’s komen jullie niet toe aan grote projecten en belangrijke opdrachten. Jullie krijgen een onrustig gevoel en ervaren veel stress.


 • Resultaatgericht werken is lastig

  Resultaatgericht werken op afstand met andere collega’s ervaar je als lastig. Jullie zijn niet altijd op de hoogte van elkaars bijdragen, waardoor er veel onduidelijkheid ontstaat.


 • Collegialiteit en klantvriendelijkheid

  Je vindt het belangrijk om collega’s en klanten op weg te helpen, maar je vindt daar niet altijd de ruimte voor door de hoeveelheid taken die je al hebt.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
14
Apr

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
12
May

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
16
Jun

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
13
Jul

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
4
Aug

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Na afloop van de thuiswerken training ervaar je de volgende voordelen:


 • Focus op output

  Maak heldere afspraken met collega’s en ga resultaatgericht te werk, zodat jullie gezamenlijk kunnen streven naar kwalitatieve output, ook op afstand.


 • Lege inbox

  Aan het einde van de dag heb je een lege inbox door een goede planning. Door duidelijke afspraken met collega’s en klanten voorkom je ook een grote stroom aan e-mails en berichten.


 • Goede samenwerking

  Door heldere communicatie krijg je samen weer grip op de werkzaamheden en streef je samen naar kwalitatieve output, ook op afstand.


 • Betere werk-privé balans

  Je weet een juiste balans te vinden tussen werk- en privézaken, daardoor ervaar je minder stress en krijg je meer energie.


 • Professionaliteit

  Door de juiste manier van (samen)werken laat je een professionele indruk achter op collega’s en klanten, ook als jullie werken op afstand


 • Zelfsturend en autonoom

  Iedereen weet in hoeverre men zelf besluiten mag nemen en taken aan kan sturen, daardoor is er minder sprake van interrupties en afleidingen


 • Resultaatgericht werken

  Heldere doelen, een duidelijke output en vertrouwen vanuit de organisatie zorgen ervoor dat je autonoom thuis kunt werken


 • Rust in je hoofd

  Door een goede planning en een betere balans tussen werk en privé ervaar je meer rust in je hoofd en minder stress.


 • Minder stress

  Door een efficiënte en effectieve manier van thuiswerken, ervaar je minder werkdruk en stress

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Mandy Roggeveen

Gelijk toepasbare tips

Patrick heeft de training op een erg leuke manier gegeven. De tips en tricks konden gelijk in de praktijk worden toegepast. Wij hadden de cursus over twee ochtenden verdeeld. Dit zorgde ervoor dat je in de middag direct aan de slag kon en de volgende ochtend nog dingen kon vragen. Erg nuttig!

Mirjam Schurings

Super praktisch en bruikbaar!

Ik ben heel tevreden over de cursus. Ik heb hele simpele praktische tips gekregen waar ik meteen mee aan de slag kan! Cursus bracht me meer dan ik had verwacht 🙂

Odylle Kiekeboom

Een hele fijne training gehad vol bruikbare tips

De trainer vertelde duidelijk en het was makkelijk om de hele dag de concentratie te houden omdat er een goede afwisseling was tussen uitleg/oefeningen/interatie. Een absolute aanrader!

Michael Gan

Dit maakt mijn leven een stuk makkelijker

Dit was een hele waardevolle training, met veel praktische Time Management tips, gekregen van Patrick, aanrader! Toepasbaar op vele vlakken die mijn dagelijkse gang van zaken makkelijker en concreter hebben gemaakt.

Serhat Agacan

Een fantastische trainer

Trainer straalt als een positiviteit kracht. Kan heel goed uitleggen waardoor ik actief was. Er is geen saaie onderwerp. Kan serieus vertellen maar ook humor in.

Wij zijn geaccrediteerd door

Over Thuiswerken.nl

Bewezen effect: 6 jaren verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’.

Deze website Thuiswerken.nl is een onderdeel van Tijdwinst.com. Tijdwinst.com is ook gespecialiseerd in feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time-management, snellezen en slimmer werken. In 2010 brachten wij het boek uit “Slimmer werken met het kantoor in je tas”. In dit boek stelden wij al dat het kantoor een plek is waar je ontmoetingen faciliteert en dat het niet per se de plek is waar het overige werk gedaan hoeft te worden. Veel bedrijven sturen met name op het belang van aanwezigheid op kantoor, maar is dat wel zo verstandig? Wij zijn van mening dat thuiswerken bijdraagt aan meer productiviteit en creativiteit. Door flexibiliteit en vrijheid halen werknemers vaak meer voldoening en plezier uit de werkdag. Als expert op het gebied van slimmer werken geven wij jou maar al te graag de handvatten om het thuiswerken zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten. Volg de thuiswerken training en krijg de nieuwste tips en technieken aangereikt om het beste uit jouw thuiswerkdag te halen.

Na afloop van onze trainingen vragen wij alle cursisten om een review achter te laten op o.a. Klantenvertellen.nl. Wij zijn er ontzettend trots op dat onze klanten zo enthousiast over onze training en onze trainers blijken te zijn.

Bekijk ons team

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten