Ben je op zoek naar een workshop thuiswerken? Een workshop met een kort maar krachtig interactief programma over thuiswerken en op het gebied van time management en slimmer werken? Bekijk dan wat onze workshops inhouden of lees meer over onze cursussen en in-company trainingen.

Inmiddels weten vele grote en kleine organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies over thuiswerken en andere onderwerpen omtrent time management en slimmer werken. Deze sessies kunnen duren van 20 minuten tot een halve dag. Sessies van 20 minuten zijn bijvoorbeeld geschikt voor speciale evenementen of congressen. Sessies van een halve dag zijn zeer geschikt voor op kantoor. Neem samen deel met je collega’s en streef naar een ideale werksituatie op afstand.

Interactieve lezing of workshop over thuiswerken volgen?

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop. Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

Ik zoek een training voor mij alleen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshop over thuiswerken:

Hoe kun je je medewerkers inspireren en adviseren om de thuiswerkdag zo efficient mogelijk in te vullen? Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een workshop thuiswerken die inspeelt op de huidige situatie, dat hen ook op persoonlijk niveau zal aanspreken? Anno 2020 heeft het thuiswerken namelijk zijn intrede gedaan, zowel bij grote als kleine organisaties. Hoe geef je medewerkers een frisse boost om ook thuis productief aan het werk te gaan? Onze ‘best practices’ op het gebied van slimmer (samen)werken in één inspirerende sessie van anderhalf uur. 10 Praktische tips toegespitst op jullie situatie. Inspirerend, onderhoudend, vlot gebracht en direct toepasbaar.

 


 • Samenwerken op afstand

  Samenwerken op afstand vraagt om duidelijke communicatie. Zorg dat je van elkaar op de hoogte bent van de planning en communiceer duidelijk als deadlines niet behaald kunnen worden. Het managen van verwachtingen is ontzettend belangrijk om klanten en collega’s tevreden te houden.


 • Resultaatgericht werken en sturen op output

  Samenwerken op afstand betekent ook sturen op resultaten. In deze workshop leer je een lichtgewicht Time-Management systeem opzetten, uitstelgedrag aanpakken, verwachtingen managen en duidelijk grenzen stellen. Op deze manier streef je naar kwalitatieve output.


 • Effectief online vergaderen

  Vergaderingen die eindeloos duren, slecht (of niet) voorbereid zijn en waaruit geen concrete acties voortkomen zijn passé na deze workshop. Nooit meer ‘daar moeten we het nog maar eens over hebben’. Na deze workshop wordt er minder vergaderd en gaan ze ergens over.


 • Vind de juiste balans tussen werk en privé

  Thuiswerken houdt ook in dat je een gezonde verhouding creëert tussen werk en privé. Door het thuiswerken krijg je wellicht de neiging om tijdens werktijd privé taken uit te voeren en andersom. Streef naar een juiste balans, zodat je voldoende energie overhoudt en ook volledig kunt focussen op het één.

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Kristin van Dessel

Een absolute aanrader!

Het zijn handige en zeer toeganekelijke tips. Het opdelen in tijdsduur en daarmee bepalen hoe je bepaalde zaken moet aanpakken. Vaste momenten inplannen voor je mailbox te checken, zelf bepalen wat dringend is en wat niet. Terwijl ik dit mailtje beantwoord denk ik aan de OHIO rule ( only handle It Once ) Heel veel simpele tips duidelijk uitgelegd voor je leven zoveel makkelijker en minder stressvol te maken en het zalige gevoel dat je de dingen onder controle hebt. Ik zet me alvast volop in om de zero mailbox challenge te behalen

Femke Janssen

Ontzettend goede training

Sluit goed aan op veelvoorkomende worstelingen en biedt gerichte en goed toe te passen oplossingen. Daarnaast was de trainer erg professioneel en hij speelde goed in op de groep. Precies waar ik behoefte aan had!en/of veel met klanten te maken hebt.

Marianne Vossenberg

Practice what you preach

De training was goed opgebouwd, de voorbeelden gaven een goed beeld over het belang van de inzet van bepaalde gesprekstechnieken. Fijn dat de trainer ‘practice what you preach’ uitvoerde gedurende de dag.

Iris Beckers

Fijne cursus met veel persoonlijke aandacht

Hele fijne cursus waar ontzettend veel informatie, advies, tips maar ook persoonlijke aandacht door Job werd gegeven. Vooral dat laatste was heel prettig. Hij ging daadwerkelijk met de personen die erom vroegen samen zitten om specifiek naar hun situatie te kijken en daarbij te helpen/advies te geven. Alle andere informatie verstrekkingen, die op een fijne interactieve manier werd gedaan, is ook heel waardevol. Heel veel ‘o wat handig, dat wist ik niet’ momentjes. En de Rocketbook is ook besteld!

Gerard van Duijn

Een aanrader als je van je volle e-mailbox af wilt

Een leuke training die luchtig wordt gebracht door de trainer en waar je echt wat aan hebt in de dagelijkse praktijk. Een aanrader als je van je volle e-mailbox af wilt.

Esmee de Jager

Enorm leerzame training, met veel praktische handvatten

Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en in mijn werk geïmplementeerd. Ook leuk om de diversiteit aan cursisten te zien, was een enorm leuke groep.

Serhat Agacan

Een fantastische trainer

Trainer straalt als een positiviteit kracht. Kan heel goed uitleggen waardoor ik actief was. Er is geen saaie onderwerp. Kan serieus vertellen maar ook humor in.

Bert Vreuls

Mijn mailbox is leeg!

Nu een drietal weken verder en iedere dag met een lege mailbox geëindigd. De cursus gaf nieuwe inzichten en was zeer behulpzaam. Erg enthousiast over wat het me heeft opgeleverd

Michael Gan

Dit maakt mijn leven een stuk makkelijker

Dit was een hele waardevolle training, met veel praktische Time Management tips, gekregen van Patrick, aanrader! Toepasbaar op vele vlakken die mijn dagelijkse gang van zaken makkelijker en concreter hebben gemaakt.

Odylle Kiekeboom

Een hele fijne training gehad vol bruikbare tips

De trainer vertelde duidelijk en het was makkelijk om de hele dag de concentratie te houden omdat er een goede afwisseling was tussen uitleg/oefeningen/interatie. Een absolute aanrader!

Mirjam Schurings

Super praktisch en bruikbaar!

Ik ben heel tevreden over de cursus. Ik heb hele simpele praktische tips gekregen waar ik meteen mee aan de slag kan! Cursus bracht me meer dan ik had verwacht 🙂

Mandy Roggeveen

Gelijk toepasbare tips

Patrick heeft de training op een erg leuke manier gegeven. De tips en tricks konden gelijk in de praktijk worden toegepast. Wij hadden de cursus over twee ochtenden verdeeld. Dit zorgde ervoor dat je in de middag direct aan de slag kon en de volgende ochtend nog dingen kon vragen. Erg nuttig!

Wim Gotink

Eindelijk alles op 1 plek georganiseerd

Zeer duidelijke uitleg over de tools om je eigen tijd op een overzichtelijke manier te managen. Geen verschillende overzichten meer in verschillende programma’s maar alles in 1 pakket, wat duidelijkheid verschaft in je eigen werktijd.

Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Wij zijn geaccrediteerd door

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Over Thuiswerken.com

Bewezen effect: 6 jaren verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’.

Deze website Thuiswerken.com is een onderdeel van Tijdwinst.com. Tijdwinst.com is ook gespecialiseerd in feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time-management, snellezen en slimmer werken. In 2010 brachten wij het boek ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas’ uit. Destijds waren wij de trendsetter op het gebied van Het Nieuwe Werken. Wij zijn namelijk van mening dat kantoor niet de plek is waar het werk ook daadwerkelijk moet gebeuren. Dit zien wij slechts als een plek waar ontmoetingen plaats kunnen vinden. Veel organisaties stuurden tot voor kort op het belang van aanwezigheid op kantoor. Wij zijn echter van mening dat Het Nieuwe Werken de medewerkers meer vrijheid en flexibiliteit geeft, wat weer leidt tot meer productiviteit en creativiteit. Het gevolg daarvan? Werknemers behalen meer voldoening en plezier uit het werk. Tijdens onze workshops geven we onze denk- en werkwijze graag door aan organisaties.

Bekijk ons team

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten