Workshop thuiswerken

Volg een workshop of inspiratiesessie over thuiswerken anno 2022

Ben je op zoek naar een workshop thuiswerken? Een workshop met een kort maar krachtig interactief programma over thuiswerken en op het gebied van time management en slimmer werken? Bekijk dan wat onze workshops inhouden of lees meer over onze cursussen en in-company trainingen.

Inmiddels weten vele grote en kleine organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies over thuiswerken en andere onderwerpen omtrent time management en slimmer werken. Deze sessies kunnen duren van 20 minuten tot een halve dag. Sessies van 20 minuten zijn bijvoorbeeld geschikt voor speciale evenementen of congressen. Sessies van een halve dag zijn zeer geschikt voor op kantoor. Neem samen deel met je collega’s en streef naar een ideale werksituatie op afstand.

Kort en krachtig

van 20 minuten tot een halve dag (in overleg met jou)

Frisse boost

boordevol praktische tips en inspirerend van begin tot eind

Actueel

altijd volgens de laatste nieuwe tips en inzichten

Beste opleider

3 jaar op rij uitgeroepen tot “Beste opleider van Nederland”

Score: 9,2

behaald in het afgelopen jaar, in totaal +5000 beoordelingen

Hoe kun je je medewerkers inspireren en adviseren om de thuiswerkdag zo efficient mogelijk in te vullen?

Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een workshop thuiswerken die inspeelt op de huidige situatie, dat hen ook op persoonlijk niveau zal aanspreken? Anno 2020 heeft het thuiswerken namelijk zijn intrede gedaan, zowel bij grote als kleine organisaties. Hoe geef je medewerkers een frisse boost om ook thuis productief aan het werk te gaan? Onze ‘best practices’ op het gebied van slimmer (samen)werken in één inspirerende sessie van anderhalf uur. 10 Praktische tips toegespitst op jullie situatie. Inspirerend, onderhoudend, vlot gebracht en direct toepasbaar.

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshop over thuiswerken:

Vind de juiste balans tussen werk en privé

Thuiswerken houdt ook in dat je een gezonde verhouding creëert tussen werk en privé. Door het thuiswerken krijg je wellicht de neiging om tijdens werktijd privé taken uit te voeren en andersom. Streef naar een juiste balans, zodat je voldoende energie overhoudt en ook volledig kunt focussen op het één.

Samenwerken op afstand

Samenwerken op afstand vraagt om duidelijke communicatie. Zorg dat je van elkaar op de hoogte bent van de planning en communiceer duidelijk als deadlines niet behaald kunnen worden. Het managen van verwachtingen is ontzettend belangrijk om klanten en collega’s tevreden te houden.

Resultaatgericht werken en sturen op output

Samenwerken op afstand betekent ook sturen op resultaten. In deze workshop leer je een lichtgewicht Time-Management systeem opzetten, uitstelgedrag aanpakken, verwachtingen managen en duidelijk grenzen stellen. Op deze manier streef je naar kwalitatieve output.

Effectief online vergaderen

Vergaderingen die eindeloos duren, slecht (of niet) voorbereid zijn en waaruit geen concrete acties voortkomen zijn passé na deze workshop. Nooit meer ‘daar moeten we het nog maar eens over hebben’. Na deze workshop wordt er minder vergaderd en gaan ze ergens over.

Kortom: tijdens onze workshops thuiswerken leer je effectiever om te gaan met je tijd, je energie en je omgeving. Door de juiste balans te vinden tussen werk en privé, ervaar je minder stress en haal je meer voldoening en energie uit je dag. Thuiswerken vraagt om nog meer duidelijkheid in planningen en een duidelijke communicatie tussen collega’s.

Interactieve lezing of workshop over thuiswerken volgen?

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop. Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

Over Tijdwinst

In 2010 brachten wij het boek ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas’ uit. Destijds waren wij de trendsetter op het gebied van Het Nieuwe Werken. Wij zijn namelijk van mening dat kantoor niet de plek is waar het werk ook daadwerkelijk moet gebeuren. Dit zien wij slechts als een plek waar ontmoetingen plaats kunnen vinden. Veel organisaties stuurden tot voor kort op het belang van aanwezigheid op kantoor. Wij zijn echter van mening dat Het Nieuwe Werken de medewerkers meer vrijheid en flexibiliteit geeft, wat weer leidt tot meer productiviteit en creativiteit. Het gevolg daarvan? Werknemers behalen meer voldoening en plezier uit het werk. Tijdens onze workshops geven we onze denk- en werkwijze graag door aan organisaties.

Wat zeggen deelnemers over de workshops?

“Een leerzame en leuke cursus. Met een bevlogen en enthousiaste cursusleider heb ik een leuke en leerzame cursusbijeenkomst gehad.”

Ruud de Klerk (Klantenvertellen beoordeling 9)

“Heel goede 1-daagse cursus. Het oefenen in groepjes was heel erg verhelderend. Ik heb er veel van geleerd waarvan ik niet wist dat ik het in mij had. Zeker een aanrader als mensen deze cursus van plan zijn te gaan doen.”

Sjaak Dijkgraaf (Springest beoordeling 9)

“Inspirerend en leerzaam.  Veel herkenning mooie tips. Inspirerende trainer die de hele dag mijn aandacht vast heeft kunnen houden door afwisseling en zijn manier van het geven training”

Annemiek (Klantenvertellen beoordeling 10)

Benieuwd of een workshop thuiswerken bij jouw wensen aansluit?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een korte communicatie workshop of -lezing. Stuur ons een e-mail met je wensen en vragen of bel met ons: 085 – 06 510 19. We denken graag met je mee over het samenstellen van een inspirerende workshop thuiswerken voor jou en je collega’s of gasten. Dat kan op kantoor voor collega’s of tijdens evenementen en congressen.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een inspirerende workshop of lezing bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X