Praktische trainingen van één dag
Gegeven door échte experts

Sinds onze oprichting in 1999 Tijdwinst.com hebben we een passie voor alles wat te maken heeft met slimmer (samen) werken. Het is wat ons betreft cruciaal voor je werkgeluk.

Als je aan het einde van de dag namelijk het gevoel hebt dat je productief was, dat je bezig was met de juiste zaken en dat je prettig samengewerkt hebt met de mensen om je heen dan zit je lekker in je vel. Je komt hierdoor met plezier naar je werk en hebt energie over wanneer je naar huis gaat.

Voor dit onderwerp hebben wij een enorme passie. We zijn altijd op zoek naar manieren om werk slimmer te organiseren en de samenwerking en de communicatie met de mensen om ons heen te verbeteren. De maatschappij en de technologie is namelijk altijd in beweging. Deze zoektocht is nooit klaar en we zijn nooit uitgeleerd. Ons enthousiasme en onze ervaringen delen we graag met onze cursisten. Maar alleen als we het zelf uitvoerig getest hebben en we alle overbodige theorie eruit gehaald hebben.

Wij geloven er namelijk in dat mensen het best geholpen zijn met korte trajecten boordevol praktische tips en direct toepasbare inzichten die hun succes in de praktijk bewezen hebben. Bij ons leer je daarom alles wat je moet weten in maximaal één dag, werken we alleen met trainers die zelf uit de praktijk komen en delen we alleen tips die we zelf uitvoerig getest hebben en waarvan wij weten dat ze echt werken in jouw praktijk.

Ons enthousiasme en onze expertise wordt schijnbaar gewaardeerd. En daar zijn we enorm trots op. We werden 6 keer uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland Springest.nl. Verzamelden duizenden lovende reviews op klantenvertellen.nl en inspireerden honderden organisaties in binnen en buitenland.


Expert in slimmer (samen)werken en persoonlijke effectiviteit

Tijdwinst.com is gespecialiseerd in slimmer (samen)werken en persoonlijke effectiviteit. We verzorgen 1-daagse trainingen op het gebied van feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time management, snellezen, thuiswerken en leidinggeven.

Bij ons leer je de beste technieken op het gebied van slimmer thuiswerken. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle actuele methodes en invalshoeken. De cursus is bedoeld voor kleine groepen met maximaal 12 deelnemers. Persoonlijke aandacht vinden we namelijk belangrijk, daarom ontvang je ook feedback op maat met een persoonlijk actieplan. Volg je de cursus graag met collega’s? Dan is een in-company training op maat een passende oplossing. Gegeven door échte experts, bij jou op locatie.

Maak kennis met ons team

Bekijk onze video

Ons team

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Mensen die willen, zoeken mogelijkheden. Mensen die niet willen, zoeken redenen.

Sinds hij in 2008 bij Tijdwinst.com begon als trainer heeft hij vele duizenden mensen getraind en sprak hij op vele congressen.

Björn’s passie ligt bij slimmer werken en het optimaliseren van werkprocessen. Hij zoekt altijd naar praktische oplossingen die werken én die vol te houden zijn. Hij gelooft er heilig in dat je mensen hierbij het beste inspireert door zelf helemaal 100% ‘walk the walk’ te zijn en nooit zaken uit te dragen waar je zelf niet volledig achter staat.

Als leidinggevende houdt hij niet van vergaderen en verstoppertje spelen. Björn houdt van knopen doorhakken, taken verdelen, duidelijke afspraken maken en doen wat je gezegd hebt. Binnen Tijdwinst.com focust hij zich op het ontwikkelen van nieuwe producten en voedt hij onze blogs met interessante input. Zijn trainingen en congressen kenmerken zich als vlot, direct toepasbaar en voorzien van een gezonde dosis humor.

Geweldige dingen gebeuren zelden binnen je comfortzone.

Patrick vindt zichzelf ‘een klein beetje een perfectionist’. Wij vinden hem vooral heel goed in understatements. Met de combinatie van aanstekelijk enthousiasme, gedegen vakkennis en jarenlange werkvloer-ervaring wil hij iedere training opnieuw de állerbeste training geven die hij ooit zal geven. Daar zijn niet alleen wij, maar – belangrijker nog – onze cursisten altijd érg over te spreken.

Zijn vermogen om ‘droge kennis’ begrijpelijk te verwoorden en te combineren met warm persoonlijk contact, zorgde er in het verleden voor dat hij bij een groot bankwezen door kon groeien in diverse managementfuncties. Zijn passie voor trainen en coachen was uiteindelijk de reden waarom hij besloot zelf zijn baan op te zeggen, zijn hart te volgen en trainer te worden.

Naast trainingen geven, is hij binnen Tijdwinst ook betrokken bij het ontwikkelen van materialen, begeleidt hij maatwerktrajecten en coacht hij onze trainers.

Je hebt geen invloed op wat er op een dag allemaal op je afkomt. Wel op hoe je daarmee omgaat.

David is een techneut mét people skills en bezit een innemende persoonlijkheid. Hij heeft een passie voor alles dat te maken heeft met techniek en slimmer werken, en probeert daarnaast ook alles zelf uit: van geheugentechnieken en mindmapsoftware, tot de nieuwste apps en technieken op het gebied van time management. Het maakt hem een inspirerend voorbeeld (en soms een heel klein beetje nerdy).

We zijn didactisch allemaal sterk, maar David is een overdrachtskunstenaar pur sang. Hij analyseert, draagt input aan en stimuleert zijn cursisten om zelf met oplossingen te komen. Zo creëert hij draagvlak waarmee ze de tips enthousiast in de praktijk kunnen brengen.

David schrijft naast zijn werk voor Tijdwinst.com voor productiviteitsblogs als Lifehacking.nl en is als projectmanager en kartrekker verbonden aan diverse (non-profit) projecten die als doel hebben om jongeren te interesseren in techniek.

Klanten willen niet praten met een verkoper, maar wel met een goede adviseur.

Toen Nadine bij Tijdwinst solliciteerde, werd ons één ding vrijwel direct duidelijk: deze vrouw is zó georganiseerd dat het zelfs ons intimideerde. Gelukkig combineert ze deze gestructureerde Yin met een warme en sympathieke Yang-persoonlijkheid en staat ze altijd voor iedereen klaar.

Ze heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot de spin in het web en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ze batcht taken, verwerkt kilometers mail, plant al onze trainingen, houdt contact met alle klanten en is altijd ‘in control’.

Als onderwijskundige hebben onze klanten aan haar de perfecte sparringpartner. Ze probeert je namelijk niet zomaar ‘snel’ een training te verkopen, maar helpt je om een duurzame oplossing te vinden waarmee jij en je collega’s meer plezier uit jullie werk(leven) halen. In overleg met de trainers zorgt zij er vervolgens voor dat de training optimaal aansluit bij de verwachtingen.

Dromen realiseer je door ze uit te voeren, niet door te blijven dromen

Ghislen is een ervaren bedrijfsjurist met de nodige bestuurlijke ervaring. Voor zijn werk als jurist reist hij door West-Europa, voor Tijdwinst geeft hij trainingen door heel Nederland en hij woont in Spanje. Wanneer je leven er zo uit ziet dan is werk goed organiseren, snel kunnen schakelen en de juiste prioriteiten stellen zeer belangrijk. Dat is wat Ghislen inspireert om actief te zijn in timemanagement; hoe ga je om met de beperkte tijd die je hebt en realiseer je de dingen die je gerealiseerd wilt zien?

Omdat hij weet dat andere kenniswerkers ook met deze vraag worstelen, deelt hij zijn ervaring graag met anderen. Hij wil hen inspireren en motiveren om zo de juiste prioriteiten te stellen. Ghislen’s kracht zit hem in het feit dat hij enerzijds als jurist getraind is om heel secuur te zijn terwijl hij anderzijds als ondernemer juist zoekt naar praktische en resultaatgerichte oplossingen.

Either write something worth reading or do something worth writing.

Creatief in zowel woord als beeld en geïnteresseerd in alles dat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling. Attent, humoristisch en scherp. We kennen weinig mensen op deze wereld die zo ad rem en gevat zijn als Inge.

Inge is het creatieve brein achter alles wat we publiceren. Ze schrijft artikelen, redigeert teksten van onze gastschrijvers, beheert onze social media kanalen, stelt onze nieuwsbrieven samen en doet dit allemaal terwijl ze een noise cancelling headset draagt en concentratieverhogende muziek luistert.

Planningen en time management neemt ze heel serieus: afspraak is afspraak. Ze mist nooit een deadline. Ever. Inge stopt niet wanneer ze moe is, Inge stopt pas wanneer het af is. Wat ze hiervoor terug wil? Chocolade.

Be like water

Met een achtergrond in Multimedia Design en een liefde voor 2D en 3D animaties heeft Brian een breed scala aan digitale skills. Hij is handig met Photoshop, Illustrator, Indesign, Final Cut, Premiere Pro, WordPress en alles wat met digitaal is. Daarnaast maakt hij graag social media posts, optimaliseert hij onze artikelen en schrijft hij graag mee.

Een ‘Jack of all trades’ dus, maar wel eentje op niveau. Omdat we niet wisten hoe we dat naar de buitenwereld moesten verklaren hebben we hem maar ‘marketeer’ genoemd.

Goed zijn in timemanagement is goed zijn in het bepalen wát je gaat doen en wannéér je dat gaat doen.

Patrick is altijd benieuwd naar de werksituatie in iedere organisatie waar hij komt. Hoe functioneert het team, wat motiveert hen, wat gaat er goed, wat kan er beter? Hij krijgt er energie van om dit te doorgronden en om dit bij deelnemers inzichtelijk te maken. Patrick zoekt daarbij graag naar oplossingen die passen bij het DNA van de organisatie en de mensen die er werken.

Naast zijn werk voor Tijdwinst.com doceert hij diverse economische vakken aan de UvA en Nyenrode en is hij als vakcoördinator verantwoordelijk voor het aansturen van docenten. Dit vraagt van hem dat hij zelf 100% ‘walk the walk’ is en overzicht heeft in eigen werk en dat van studenten en teamleden.

Zijn stijl kenmerkt zich als interactief, energiek en luchtig, maar met een serieuze ondertoon. Patrick is een fanatiek sporter: hij rende een marathon onder de 3 uur en was Nederlands kampioen ‘Steeplechase’. Wij vragen ons af waar hij al die energie vandaan haalt.

Grote resultaten bereik je door klein te beginnen en routinematig te werken.

Job was 14 jaar managing partner bij een groot internetbureau dat internationaal opereerde. In de online wereld heeft hij de stormachtige ontwikkeling van verschillende start-ups meegemaakt en stuurde een team van zo’n 30 mensen aan, variërend van heel creatief tot heel technisch.

Hij leerde in die tijd hoe belangrijk het is om je prioriteiten helder te hebben en werkprocessen te optimaliseren. Hij vindt het belangrijk om niet alleen kritisch te kijken naar ‘wat’ je doet maar ook ‘hoe’ je dat doet. Zowel bij jezelf als met je team.

We durven gerust te zeggen dat Job geobsedeerd is door alles wat te maken heeft met productiviteit en slimme gewoontes. Hij is zowel gecertificeerd Scrum Master als gediplomeerd Zen Meditatie Coach en krijgt er energie van om cursisten te helpen met het veranderen van hun (werk)gewoontes, zodat ze meer plezier halen uit hun werk- en privé-leven.

Steeds hetzelfde doen en andere resultaten blijven verwachten is waanzin.

Jon begon zijn carrière als succesvol sales adviseur, werkte zich op tot manager en eindigde als directeur. Hij had op die manier volkomen gelukkig kunnen blijven, maar toen volgde een training bij Tijdwinst.com. Gefascineerd door onze slimme technieken en zijn drive om werkprocessen te verbeteren, besloot hij om de overstap te maken naar het trainersvak.

Jon brengt flink wat werkvloer-ervaring met zich mee en kan zich daardoor moeiteloos verplaatsen in zowel het operationele, als het strategische aspect van iedere organisatie. Met zijn lezingen en trainingen weet hij mensen te inspireren en in beweging te krijgen. “De combinatie van praktische handvatten, wetenschappelijke onderbouwing en humor maken het ook nog eens leuk”, aldus zijn deelnemers.

In zijn vrije tijd sleutelt Jon graag aan één van zijn Saab’s. “Als je er drie heb is er altijd wel een die het doet” zegt hij. Wij bewonderen zo’n passie.

Tijd kun je maar één keer uitgeven. Bewust kiezen voor wat, wanneer en hoe geeft een gevoel van vrijheid.

Haar omgeving omschrijft haar als een bezige bij die altijd tien ballen in de lucht houdt, veel kan reizen en toch altijd tijd voor je heeft. Wanneer je leven er zo uit ziet, hoe ga je dan zo optimaal mogelijk met je tijd om? Haar geheim is om alles uit je tijd te halen door de juiste balans te hebben en behouden. Dit betekent: weten wanneer je gas kan geven maar ook op de juiste momenten kunnen remmen en stilstaan. Focus, reflectie, organisatie en planning zijn haar sleutelwoorden.

Ze heeft een achtergrond als onderwijs- en veranderkundige en werkt(e) als adviseur, projectmanager en teamleider bij verschillende (hoger) onderwijsinstellingen. Janine is enthousiast, zorgzaam en toegankelijk. Haar trainingsstijl is een combinatie van duidelijke theorie, enthousiaste anekdotes en op de mensgerichte persoonlijke leerervaringen. Hoe beter een lerende de situatie zelf kan ervaren of herkennen, des te beter zal het geleerde beklijven of is er motivatie om verandering te bewerkstelligen.

Janine houdt van praktische tips en tools die evidence-based zijn, makkelijk in te voeren en direct resultaat geven. Deze visie sluit perfect aan bij de trainingen van Tijdwinst.

Het gaat eigenlijk niet over beter timemanagement maar over beter zelfmanagement

Belinda is een rasechte optimist. Ze staat positief in het leven en straalt dit ook uit. Helaas gold dit optimisme ook voor wat betreft het aantal uren in een dag en het werk dat ze daarbinnen kon verrichten. Wij hebben haar gelukkig van dit hardnekkige probleem af kunnen helpen. Omdat ze hier zo enthousiast en bedreven in werd, besloot ze ons te komen versterken als trainer. Ze deelt haar passie nu met onze cursisten.

Haar achtergrond ligt in de financiële dienstverlening. Belinda studeerde accountancy en was daarna enkele jaren werkzaam als accountant en controller bij banken. Hierna maakte ze carrière als leidinggevende en werkte ze als manager en directeur bij diverse banken en financiële dienstverleners.

Naast de Time Management trainingen voor Tijdwinst is Belinda Coach en Trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, loopbaanvraagstukken en (effectief) leiderschap. De tijd die Belinda heeft gewonnen, besteedt ze het liefst aan reizen, boeken lezen, vrijwilligerswerk en alles wat valt onder de noemer ‘leuke dingen doen’.

Overzicht hebben maakt het verschil tussen echte werkdruk en beleefde werkdruk.

Daan heeft een passie voor trainen en het geven van presentaties. Hij krijgt er energie van als hij zijn boodschap zo kan verpakken dat mensen meegezogen worden in zijn verhaal en uiteindelijk iedereen naar buiten stuurt met tips die voor hem of haar relevant zijn.

Zijn achtergrond als gedragseconoom maakt dat hij een bijzondere interesse heeft voor gedrag, gedragsverandering en groepsprocessen. Hij gelooft hierdoor in het maken van kleine stappen die vol te houden zijn in plaats van grote veranderingen die dat niet zijn. Zijn stijl kenmerkt zich daardoor als ‘lekker praktisch’.

Toen we hem vroegen wat zijn hobby was, kregen we als antwoord: “voetbal op serieus niveau, iets onder de top van de hoogste amateurs”. We weten nog steeds niet hoe goed hij nou echt is.

Zelfkennis is een noodzakelijke voorwaarde voor expertise en senioriteit.

Ze begon als verpleegkundige, studeerde daarna gezondheidswetenschappen, volgde uiteindelijk de opleiding tot trainer en was jarenlang trainer en coach bij KPMG. Daar leerde ze hoe ze teams in uiteenlopende bedrijfstakken moest trainen en coachen op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Haar manier van werken is praktisch en helder, met een flinke dosis (zelf)relativering. Haar directe, persoonlijke benadering leidt snel tot tastbare resultaten. Zij gaat er van uit dat hoe dichter de veranderingen bij de persoonlijkheid van de klant liggen, hoe steviger ze beklijven.

De sfeer tijdens haar trainingen is ontspannen, transparant en humorvol, en ze weet alles wat ze zegt (en doet) een bepaalde nuchterheid mee te geven. Naast haar werk beoefent Maggs Taekwon-do en geeft hierin ook met veel plezier les.

Benader iemand zoals hij is en hij blijft zo. Benader iemand zoals hij kan worden en zo wordt hij.

Ingrid heeft jarenlange ervaring met het trainen van zorgverleners op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Ze zet deze expertise ook met veel plezier in bij andere sectoren. Ze is toegankelijk, eerlijk, enthousiast en altijd geïnteresseerd in de ander.

Haar trainingen kenmerken zich door haar persoonlijke benadering. Met respect en vertrouwen wakkert ze de intrinsieke motivatie bij haar deelnemers aan om zo een blijvende gedragsverandering op het vlak van communicatie in gang te zetten.

Naast haar werk voor Tijdwinst.com is ze docent en trainer communicatie- en reflectieonderwijs bij de faculteit geneeskunde van Maastricht University en is ze een fanatieke hardloopster.

Wees sterk genoeg om alleen te staan, slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt, en dapper genoeg om het te vragen.

Marlies heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen. Ze heeft vele jaren ervaring opgedaan als trainer, trainingsacteur, loopbaanadviseur en (intervisie)coach in vrijwel alle sectoren.

In haar trainingen zorgt Marlies voor een heldere structuur en veilige bedding voor groei en leren. Zo maakt ze het mogelijk dat cursisten kwetsbaar durven zijn en veilig kunnen oefenen. Daarmee zorgt ze voor belangrijke ingrediënten van een optimale setting voor leren.

Ze raakt deelnemers met haar eerlijkheid, helderheid en compassie. Ze benoemt met groot gemak het onderliggende thema dat ontwikkeling behoeft. Ze speelt er op in, vaak precies in het moment dat het thema zich aandient. Ze is daarin zo transparant dat de deelnemer de boodschap kan ontvangen en zich veilig weet.

The only way to do great work is to love what you do.

Angelo is zo iemand die altijd kalm blijft, die zich niet laat meeslepen in valse spoedjes en zo massa’s werk verzet. We hebben Angelo nog nooit gestresst gezien. We geloven simpelweg niet dat het mogelijk is. Nuchter, gestructureerd, een hart van goud en altijd bereid om te helpen.

Voordat Angelo jaren geleden bij Tijdwinst kwam werken, was hij als project manager verantwoordelijk voor het begeleiden van de bouw van complexe websites.

Hij houdt in zijn eentje al onze websites in de lucht en doet daarvoor allerlei dingen die niemand begrijpt. Hij doet ook niet langer de moeite om het ons uit te leggen. We knikten toch alleen maar. Hij doorzag het al snel.

Door hem loopt alles wat digitaal is op rolletjes, zijn onze backoffice processen geautomatiseerd en zijn we nog nooit één dag uit de lucht geweest.

If you don't tell your story, someone else will.

Een ware netwerker; Anouk is altijd bezig met het verbinden van mensen. PR en het scoren van mooie publicaties voor merken is waar ze van houdt en wij zijn er daar gelukkig één van. Anouk is altijd bezig met het creëren van content, het genereren van publiciteit en het coördineren en redigeren van de mooiste verhalen.

Naast PR consultant is Anouk ook yoga docente, de snelle wereld van de PR & marketing en de meer ’tranquilo’ yoga wereld houdt haar in balans. Daarnaast reist ze graag en is ze een digital nomad. Ze werkt geregeld vanuit haar camper: ze is altijd op zoek naar nieuwe plekken en de beste en relaxte golven om te surfen.

Schrijven is dé manier om je hoofd leeg te maken zonder ooit iets te vergeten.

Haar boekenkast staat vol met productiviteitsboeken en ze luistert zelfs tijdens het koken naar podcasts over persoonlijke ontwikkeling. Maar liever nog dan al die informatie als een spons in zich op te nemen, schrijft Romy er teksten over. Niet gek dus dat tekstschrijver en blogger haar functietitel is.

Romy tikt blogartikelen voor de diverse sites van Tijdwinst.com. Ze giet theorieën, tips en inzichten in het juiste tekstuele jasje. Lekker leesbaar dus en met aansprekende tips en voorbeelden. Ze werkt het beste met een loeihete kop thee en een vrolijke luchtzuiverende plant naast zich. Oh ja, en met een (digitale) takenlijst bij de hand. Elke dag een nieuwe.

Meer gedaan krijgen in minder tijd is helemaal haar ding. Zo voelt zich onthand zonder heldere to-do-list, is als vroege vogel het productiefst om zeven uur ‘s ochtends en doet al sinds haar studietijd aan de Pomodoro-techniek. Naast haar werk als freelance tekstschrijver voor Tijdwinst.com schrijft ze artikelen voor diverse platforms en heeft ze haar eigen blog over positiviteit en persoonlijke groei: Vaker Vrolijk.

Never try, never know!

Persoonlijke effectiviteit betekent voor Laura: bewust zijn van je eigen sterktes en zwaktes en daar zo optimaal mogelijk mee omgaan. Laura is van nature goed georganiseerd en gedisciplineerd maar raakt ook snel afgeleid. Door structuur en tijdvakken in te passen maakt ze het beste van haar beschikbare tijd en maakt ze zelden overuren.

Als tekstschrijver voor Tijdwinst schrijft ze dan ook graag over onderwerpen zoals (persoonlijk) leiderschap, time management en assertiviteit. Voor Laura staan bewustzijn en zelfreflectie daarbij centraal. Je kunt immers nog zoveel zelfhulpboeken en artikelen lezen, als je er niet bewust bij stilstaat gaat er niks veranderen.

Naast schrijven is Laura werkzaam als loopbaancoach en social media manager. Dit dwingt haar om op de hoogte te blijven van de laatste trends & ontwikkelingen en probeert ze graag nieuwe tips uit die ze vervolgens adviseert aan haar eigen klanten. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen de verbinding kan maken met anderen maar dat ze uit eigen ervaring kan adviseren.

Be the person your dog thinks you are.

In navolging op onze eigen artikelen over een kantoorhond opperde Björn in een opwelling om er ook één te nemen. Het gevolg: bijval alom en een hele rits puppy-foto’s in de groepsapp. Kortom: geen weg meer terug. 2 weken later kwam Gus in dienst. Pas daarna dachten we na over de gevolgen van het hebben van een pup op kantoor….

Gus is onze wandelende ‘stress relief’. Hij ziet erop toe dat we regelmatig een blokje omgaan, dat we niet vergeten om pauze te nemen en vertedert ons met simpele dingen als schattig kijken (elke keer raak!) of door ongegeneerd op z’n rug in slaap vallen met een speeltje in z’n mond. Gus is gewoon 100% ‘pawsitiviteit’.

Weet wel: Gus neemt de cultuur binnen Tijdwinst.com heel serieus. Hij respecteert concentratiebubbels en heeft het flexibel werken volledig omarmt: hij houdt afwisselend kantoor in onze vergaderruimte, de keuken, de gang (lekker koel) en de open office.

Mensen laten profiteren van mijn jarenlange ervaring is mijn passie

Wij geven trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Denk hierbij aan timemanagement, feedback geven, gesprekstechnieken, leidinggeven, assertiviteit, het hybride werken en snellezen. Ons motto daarbij is: één dag, praktisch en gegeven door echte experts.

Elke trainer heeft zijn/haar eigen expertise en is daar zelf ook echt heel goed in. Zo zijn onze timemanagement trainers zelf super georganiseerd en hebben onze gesprekstechnieken trainers jarenlange ervaringen in een leidinggevende of coachende functie.

Daarnaast vinden we het van belang dat onze trainers focussen op het geven van zoveel mogelijk praktische tips in een tijdbestek van maximaal één dag. Wij zijn dus niet van ‘de lange trajecten’ met een hoop overbodige theorie en allerlei ’terugkomsessies’ om te ‘borgen’. Leuk voor de omzet (dat dan weer wel) maar qua resultaat voegt het nauwelijks iets toe.

Lees jij dit en denk: “precies zoals ik er ook over denk!”. Mooi! Heb je daarnaast ook nog ervaring als trainer? Ja? Top. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Stuur ons een beknopte motivatie en je cv volgens de opzet die je hier vindt.

Waarom kiezen voor Tijdwinst.com?


 • Beste opleider

  6 keer verkozen tot Beste Opleider van Nederland


 • Specialist

  expert én marktleider in time-management en slimmer (samen)werken


 • Gemiddelde score: 9,4

  op basis van 6.000 beoordelingen van cursisten op Klanten Vertellen


 • 100% Tevredenheidsgarantie

  als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico


 • Follow-up

  gratis onbeperkte follow-up na afloop van je deelname aan de 1-daagse training


 • Gunstige tarieven

  vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een in-company training


 • Centrale locaties

  volg onze 1-daagse open training op een locatie bij jou in de buurt


 • Inlevingsvermogen

  thuis in alle branches (zie onze referenties)

Nadine
Account manager

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
30
Aug

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
27
Sep

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
1
Nov

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
22
Nov

Online
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten