Projecten onderscheiden van taken, stappen definiëren en realistisch blijven — daar gaan we het in dit GRATIS E-book over hebben. We houden het kort, krachtig en vooral praktisch zodat jij direct alle tips kunt toepassen. 

Je loopt al dagen tegen dat ene project aan. Enerzijds omdat je niet weet waar je moet beginnen. Anderzijds omdat het nogal… intimiderend is. Het voelt gewoon te groot. Te omvangrijk.

Ook enige pogingen om het project vast te leggen in een takenlijst mislukken. En zodra je aan de eerste stap wil beginnen, kom je erachter dat je niet de juiste tools/persoon/inzichten tot je beschikking hebt.

Al met al dus ontzettend frustrerend. Niet alleen omdat je zo totaal geen meters maakt, maar ook omdat je merkt dat je de neiging hebt om het alweer te verzetten. Om het uit te stellen. Op de lange baan te schuiven.

Dat is natuurlijk alles behalve efficiënt werken.

Jij wil aan de slag kunnen gaan. Een concreet beeld hebben van wat je precies moet doen, voor wanneer en vooral hoe. Zodat je kunt beginnen – en belangrijker nog – iets kunt afronden.

Met andere woorden:

Jij wilt leren hoe je projecten managet. Zodat dat immense project behapbaar voelt en jij daadwerkelijk productief kunt zijn.

En je hebt geluk: wij gaan je daarbij helpen.

Wat kun je verwachten — een crash course project management

Projecten onderscheiden van taken, stappen definiëren en realistisch blijven — daar gaan we het in dit E-book over hebben. We houden het kort, krachtig en vooral praktisch zodat jij direct alle tips kunt toepassen.

Wat komt aan bod?

Allereerst ontdek je het verschil tussen een project en een concrete taak, en waarom dat belangrijk is om te kunnen onderscheiden. Zodra je dat inzicht hebt, leer je hoe je behapbare tussenstappen bepaalt  zodat het uitvoeren realistisch en vooral haalbaar blijft.

En dan?

Aan het eind van het E-book hopen we dat je weet hoe je grote projecten uitvoerbaar maakt. Dat je niet langer laat intimideren door vage en onduidelijke stappen, maar dat je wéét waar je moet beginnen en moet eindigen. Zodat jij je kunt focussen op het leveren van kwaliteit daartussen in.

Heb je daar interesse in – beter nog: heb jij dat nodig – ga er dan goed voor zitten. Leer je projecten tot uitvoering brengen met het E-book ‘Time Management Tips voor Thuiswerken: Projecten Managen — deel 3’

Succes.