De training

In 2020 heeft het thuiswerken bij veel organisaties definitief zijn intrede gedaan. Zowel voor grote als kleine organisaties werd het werk plotseling verplaatst van kantoor naar thuis. Hoewel dit voor veel organisaties nog onbekend terrein was, heeft het thuiswerken ook veel ogen geopend. Veel organisaties zijn gaan inzien dat effectief thuiswerken wel degelijk een positief effect heeft op de productiviteit en creativiteit van medewerkers, mits de dag ook op een juiste manier wordt ingevuld. De flexibiliteit geeft werknemers namelijk een gevoel van vrijheid en voldoening. Toch heeft deze nieuwe manier van werken soms ook zijn uitdagingen. Volg Nederlands meest populaire training voor thuiswerken, op een van onze locaties. Binnen 1 dag leer je dat werken op afstand een verademing kan zijn.

Wanneer je dagelijks te maken hebt met:


 • De regie verliezen

  Door ad-hoc klusjes stel je grote taken uit. Je vindt het lastig om nee te zeggen en pakt alles aan, het gevolg is dat je overloopt en het overzicht kwijtraakt.


 • Te veel online meetings

  Door de hoeveelheid meetings kom je niet meer toe aan je eigen taken. Tijdens de meetings worden ook geen knopen doorgehakt of acties uitgezet.


 • Geen focus

  Je vindt het lastig om gefocust te blijven. Werk en privé lopen in elkaar over, waardoor je je niet goed kunt concentreren.


 • Geen goede verhouding tussen werk en privé

  Je vindt het lastig om een juiste balans te vinden tussen werk- en privé zaken. Beiden lopen in elkaar over, waardoor je meer stress ervaart.


 • Lastig om prioriteiten te stellen

  Je vindt het lastig om prioriteiten te bepalen en om helder te communiceren wat er wel of niet haalbaar is.


 • Grote projecten worden uitgesteld

  Door ad-hoc klusjes, online meetings en korte vragen van collega’s komen jullie niet toe aan grote projecten en belangrijke opdrachten. Jullie krijgen een onrustig gevoel en ervaren veel stress.


 • Resultaatgericht werken is lastig

  Resultaatgericht werken op afstand met andere collega’s ervaar je als lastig. Jullie zijn niet altijd op de hoogte van elkaars bijdragen, waardoor er veel onduidelijkheid ontstaat.


 • Collegialiteit en klantvriendelijkheid

  Je vindt het belangrijk om collega’s en klanten op weg te helpen, maar je vindt daar niet altijd de ruimte voor door de hoeveelheid taken die je al hebt.

Onze cursus levert jou op:


 • Focus op output

  Maak heldere afspraken met collega’s en ga resultaatgericht te werk, zodat jullie gezamenlijk kunnen streven naar kwalitatieve output, ook op afstand.


 • Lege inbox

  Aan het einde van de dag heb je een lege inbox door een goede planning. Door duidelijke afspraken met collega’s en klanten voorkom je ook een grote stroom aan e-mails en berichten.


 • Goede samenwerking

  Door heldere communicatie krijg je samen weer grip op de werkzaamheden en streef je samen naar kwalitatieve output, ook op afstand.


 • Betere werk-privé balans

  Je weet een juiste balans te vinden tussen werk- en privézaken, daardoor ervaar je minder stress en krijg je meer energie.


 • Professionaliteit

  Door de juiste manier van (samen)werken laat je een professionele indruk achter op collega’s en klanten, ook als jullie werken op afstand


 • Zelfsturend en autonoom

  Iedereen weet in hoeverre men zelf besluiten mag nemen en taken aan kan sturen, daardoor is er minder sprake van interrupties en afleidingen


 • Resultaatgericht werken

  Heldere doelen, een duidelijke output en vertrouwen vanuit de organisatie zorgen ervoor dat je autonoom thuis kunt werken


 • Rust in je hoofd

  Door een goede planning en een betere balans tussen werk en privé ervaar je meer rust in je hoofd en minder stress.


 • Minder stress

  Door een efficiënte en effectieve manier van thuiswerken, ervaar je minder werkdruk en stress

Deze training

30 augustus 2024  09:00 - 16:00 Online


€ 395.00
Geheel verzorgde dag inclusief lunch, drankjes, cursusmaterialen en naslagwerk. excl. BTW.

Toch liever een andere dag?

We zijn er het hele jaar voor je

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Joost Wolters

Ik heb deze cursus als prettig ervaren. De input was overzichtelijk, praktisch en te volgen. Fijne docent die goed in staat was om een groep te boeien en opbouwend te werken.

Martin Taams

Ik vond het een zeer nuttige training t.a.v. structuur te krijgen in het plannen van de werkvoorraad. Zeker in Outlook. Tips gekregen om niet teveel afgeleid te worden met het mailverkeer, toepassen van To Do-lijst en de 1:1-lijst, inbox nalopen en eventueel leegmaken. De trainer gaf ook heel goede informatie en is heel duidelijk en enthousiast.

Menno de Kok

Belangrijke theorie dat vertaald word naar waardevolle praktijk voorbeelden en use cases. Daarnaast kregen we veel handige tools aangerijkt incl. voorbeelden. Ik zal deze training zeker aan al mijn collega’s en vrienden aanrader!

Inschrijven / optie nemen
Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten